KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    10 sene nasıl gençleşebilirim?

    Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Türker Özyiğit, ciltteki yaşlılık izlerini silerek, 10 yaş gençleşmenizi sağlayacak Madonna yüz germe işlemi hakkında konuştu.  

    Madonna yüz germe denilen işlemin esası birden çok lazer enerjisinin yüzün farklı bölgelerine uygulanmasıdır. Ayaktan narkoz verilmeden yapılan bu işlemler kombinasyonu sayesinde elmacıklar eski projeksiyonuna ulaşır göz kapakları gerilir, belirginliğini yitirmiş olan çene konturu gerilir, hemen her zaman eşlik eden gıdı gevşekliği düzelmiş olur. Ayrıca ciltteki yaşlılık lekeleri, porlu-gözenekli deri, seneler içinde güneş hasarından dolayı yıpranmış deri yenilenmiş olur.

    Bu işlem nasıl mı yapılıyor? Bir gününüzü tercihen bir hafta sonunuzu ayırmanız yeterli. Çünkü işlemden sonra 2 gün su değdirilmemesi gerekiyor. Üçüncü günden itibaren makyaj yapılarak günlük rutine, işin başına veya toplantı salonuna geri dönülebiliyor.
    Yüz problemleri karşımıza iki türlü çıkabiliyor: Birincisi hepimizin tecrübe edeceği aging dediğimiz yaşlanma süreci. (Burada yaşlılık ve yaşlanma karıştırılmamalıdır), diğeri ise genetik olarak karşımıza çıkabilen “olduğundan daha yorgun ve yıpranmış görüntü” modeli. Her ikisinin nedenleri ve sonuçları farklı olabildiği gibi çareleri aynıdır; minik dokunuşlarla düzeltme.

    Lazer enerjisi nasıl gençleşme sağlamaktadır? Etkili bir yüz gençleştirme işlemi için uygulanan lazerin yüzde yeni kollajen oluşumu sağlanamaması gerekir. Yeni kollajen sentezi ile yüzde gençleşme sağlayan lazer aynı zamanda cildin kendi içindeki problemleri de giderebiliyor olmalıdır. Madonna yüz germe adı verilen lazer ile her iki bölge de tedavi edilebilmektedir.

    Nedeni ne olursa olsun sonucu hep aynı noktaya uzanan süreç: aging yani yaşlanma. Durdurabilir miyiz? Hayır, ancak yavaşlatmak mümkün.

    **Op. Dr. Türker Özyiğit
    Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
    www.turkerozyigit.com
    <https://www.instagram.com/opdrturkerozyigit
    https://www.facebook.com/op.dr.turkerozyigit/

    **

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler