YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2019'a tatlı bir giriş yapmanızı sağlayacak en güzel tatlı tarifleri

    2019'u şöyle keyifli ve lezzetli bir şekilde evde karşılamak isteyenler için en özel tatlılarımızı bir araya getirdik. Kapanışı güzel yapmanızı sağlayacak Mynet Yemek'in en özel 8 tatlısı geliyor!

    Ahududulu cheesecake

    ahududulu
    Taptaze ahududuları bulduktan sonra gerisini yapmak çok kolay. Üstelik bu kekin sadece tadı değil görüntüsü de muazzam! Tarifin detayları için tıklayın.

    Hindistan cevizli etimek tatlısı

    hindistan
    Bildiğiniz etimek tatlısını ufak bir iki dokunuşla çok daha leziz bir hale getirdik. Misafirleriniz bu lezzete bayılacak. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Trabzon hurmalı bisküvili tatlı

    trabzon
    Mevsimin en taze hurmalarını kullanarak enfes bir lezzet ortaya koyduk. Çikolata ile taçlanan tatlıyı soğuk servis etmeyin. Ee bunun için birazcık sabır gerekiyor :) Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Çikolata kaplı çilekli brownie

    brownie
    Şeker kullanmadan yapacağınız bu çilekli brownie'ler son derece sağlıklı, bir o kadar da leziz! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Çikolatalı muz kızartması

    muz
    Muzu yeme alışkanlığımız değişiyor! İçini oyup çikolata doldurarak bir güzel kızartıyoruz :) Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Çikolatalı geyik lolipop

    geyik
    Eritilmiş çikolata kaplı bu lolipoplar çocukların en büyük keyfi olacak. Yeni yıl sofrasına yakışacak sevimli lolipopların yapımı için tıklayın.

    Vişneli çikolatalı kek

    kek
    Ekşiyle tatlının en güzel uyumu bu kekte ortaya çıktı. Son olarak üzerine eklenen krema kekin tadını ayyuka çıkardı! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Magnolia

    magnolia

    Mutluluk hormonunuzu tavan yaptıracak bir tatlı geliyor şimdi de. Dışarıda afiyetle yemeye alıştığımız magnolia'nın en güzelini şimdi kendi mutfağımızda yapıyoruz. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler