HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

24 Haziran'da cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan Levent Gültekin'den flaş Muharrem İnce iddiası

24 Haziran seçimleri öncesi cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan ancak sonradan adaylığını geri çeken gazeteci Levent Gültekin, seçim gecesi Muharrem İnce'nin televizyon karşısına geçemeyecek kadar çok alkol aldığını iddia etti. Ancak Gültekin, gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama için özür diledi.

Gazeteci Ruşen Çakır'ın yönetimindeki dijital yayın yapan Medyascope TV'de Sedat Pişirici'nin sorularını yanıtlayan Levent Gültekin, 24 Haziran gecesiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce'nin seçim gecesi alkol aldığını iddia eden Gültekin, "Saat 11'de kadar fazla alkol alıyor ve o saatten sonra televizyonların karşısına çıkamayacak hale geliyor ve eve kapatıyorlar" dedi.

Levent Gültekin, "Ben emin olmadığım bilgileri paylaşmam" diyerek iddiasının kesin olduğu söyledi.

"KAZANMIŞ OLSA NELER YAPARDI?"

Gültekin, "İnsanlar büyük bir hayal kırıklığına tutulmuşken televizyona çıkıp 2 cümle edemeyecek bir hale gelmişsen, demek ki toplum bizim görmediğimiz şeyi görüyor işte. Bu kadar sorumsuz davranan biri kazanmış olsa neler yapardı?" dedi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÖZÜR DİLEDİ: ESAS OLAN MUHATABIN YAPTIĞI AÇIKLAMADIR

Levent Gültekin daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklama için özür diledi. Gültekin, "O geceki karanlık noktaların yarattığı umutsuzluğu dağıtayım derken paylaştığım bu gereksiz bilgiden dolayı herkesten özür dilerim. tekrar edeyim kaynağım sağlam olsa da esas olan muhatabın yaptığı açıklamadır. Niyetimiz iyi birşey yapmak olsa bile birşey yaparken yanlış yapıyoruz, hata ediyoruz, insanız hata insana ati birşey. Bazen kendimize yakışmayacak söz ve davranışlarda bulunuyoruz. Niyetin iyi olması o yanlışları aklamıyor." ifadelerini kullandı.

İŞTE GÜLTEKİN'İN O PAYLAŞIMLARI:


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler