KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    24 Temmuz 2020 Cuma günlük burç yorumları

    24 Temmuz 2020 günlük burç yorumları; aşk, para ve sağlık üzerine etkileri nasıl olacak? Koç, boğa, akrep, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, yay, oğlak, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. Merak edilen günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

    Günlük burçlarınızı okumadan seyahat hazırlığı yapmayın, ilişki adımları atmayın ve herhangi bir evrak imzalamayın. Farkında değiliz ama günlük burçlar hayatımızı o kadar güzel analiz ediyor ki...

    24 Temmuz 2020 Cuma günlük burç yorumları

    24 Temmuz günlük burç yorumları; aşk, para ve sağlık üzerine etkileri nasıl olacak? Koç, boğa, akrep, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, yay, oğlak, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. Merak edilen günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

    24 Temmuz 2020 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün görev ve sorumluluklarınızda, gün içindeki planlarınızda değişiklikler olabilir. Sağlık destekleri alabilir, beslenme düzeni ve diyet, evcil hayvanlarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

    24 Temmuz 2020 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün arkadaş çevreniz ve aşk hayatında küslük ve barışmalar gündeme gelebilir. Abartılı duygular ve tepkilerden kaçınmalı, kendinizi doldurmamaya dikkat etmelisiniz. Bir yanılgınızı fark edebilirsiniz.

    2020 TEMMUZ AYI AYLIK BURÇLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

    24 Temmuz 2020 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün uyku düzensizlikleri ile güne başlayabilirsiniz. Ev içi kazalara dikkat etmeli. İlişkilerde gerçek istek ve beklentilerinizi keşfetme zamanı. Akşam saatlerinde keyifsizlik olabilir.

    24 Temmuz 2020 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün gün içinde ruh haliniz ve duygu durumunuz daha sık değişebilir. Geleceğe, hayata, ilişkilere dair bir sorgulama içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim trafiği, önemli konuşmalar söz konusu olabilir.

    20 - 26 TEMMUZ HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

    24 Temmuz 2020 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün finansal hareketlilik artıyor. Finansal konularda planlama veya planları hayata geçirme söz konusu olabilir. İş hayatında emeğinizin karşılığını görmek isteyebilir, kazancı arttırmak adına daha yoğun bir tempoya girebilirsiniz.

    24 Temmuz 2020 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün ilişkilerde gerçekler konuşulabilir, bir yanılgınızı fark edebilir, karşınızdaki kişilere farklı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatlerinde yaşamdan keyif almak adına harekete geçebilirsiniz.

    24 Temmuz 2020 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün sağlıkla ilgili destekler, ruh ve beden sağlığını iyileştirme, maneviyat ve spiritüel konular gündeminizde öne çıkabilir. Aile üyeleri ve aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili hastane ziyaretleri olabilir. Akşam ve gece saatlerinde keyifsizlik, memnuniyetsizlik durumlarından kaçınmalı.

    2020 TEMMUZ AYI AYLIK BURÇLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

    24 Temmuz 2020 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün sosyal çevrenizle ilişkilerinizde farklılıklar olabilir. Eski dostlarla iletişime geçebilir, yakın çevre ile önemli konuşmalar yapabilirsiniz. İş ve eğitim konularıyla ilgili ortak adımlar, yardımlaşmalar olabilir.

    24 Temmuz 2020 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün finansal alanda ilerleme kaydedebilir, beklenen bir ödemeye ulaşabilir, ileri tarihli ödemelerle harcamalar yapabilirsiniz. Araçlar ve teknolojik aletlerle ilgili ödemeler olabilir. Gün boyu mantık çerçevesinde düşünüp, hareket edebilirsiniz.

    20 - 26 TEMMUZ HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

    24 Temmuz 2020 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün beklediğiniz bir sonuç veya haber gelebilir, netleşme ile rahatlayabilirsiniz. İş başvuruları ve görüşmeler içinde olabilirsiniz. Kadersel karşılaşmalar, irtibatlar olabilir.

    24 Temmuz 2020 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün harcamaları, ödeme ve borçları yönetmeye çalışabilir; yaratıcı iş ve projelerle gün içinde ilgilenebilirsiniz. Değişiklik isteği veya sıkılganlıklar olabilir. Kriz ve kaoslardan korunarak çıkabilirsiniz.

    24 Temmuz 2020 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün uzun soluklu ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde. Bu ilişkilerde bir fark ediş yaşayabilir, ilişkileri gelecek bazlı değerlendirerek ele alabilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatleriyle dostluklar, arkadaşlar ve sosyalleşme gündeminizde.

    Astrolog Merve Rençber

    İletişim: astrolojionline@gmail.com

    Instagram: astrolojionline

    Youtube: Astroloji Online

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler