KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    27 Temmuz - 2 Ağustos Haftalık burç yorumu (2020)

    Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun haftalık burç yorumları nasıl? Bu hafta burçları neler bekliyor? Astrolojide haftalık beklentiler neler? İşte 27 Temmuz - 2 Ağustos haftası haftalık burç yorumları...

    27 Temmuz - 2 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları

    Haftalık burcunuzu okumadan haftaya başlamayın, seyahate çıkmayın ve bir anlaşma imzalamayın. Burçların hayatımızdaki yeri o kadar fazla ki.. Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun haftalık burç yorumları nasıl? Astrolojide haftalık beklentiler neler? Merkür retrosu bu hafta başı bitecek, etkileri nasıl olacak? Bu hafta burçları neler bekliyor? İşte 27 Temmuz 2020 haftası haftalık burç yorumları...

    Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Bu hafta gökyüzü etkileriyle hareketli ve sürprizli bir hafta geçirebilirsiniz. Haftanın ilk yarısında tatil planları, seyahatler, teknolojik satın alımlar gündeminizde olabilir. İlişkilerde affedici olmak, farklılıklara tolerans göstermek ile bildiğinizi okumak arasında kalabilirsiniz. Finansal konularda yanılgı durumlarına dikkat etmeli, riskli yatırımlarda büyük karların fakat büyük zararların da olabileceği bir hafta olduğunu bilmelisiniz. Kardeşlerle ilişkiler, ev içindekilerle iletişim hafta içinde gündeminizi belirleyebilir. Aile içinde büyük sözler, dürtüsel tepkiler ve abartılı düşüncelerden kaçınmalısınız. Pişman olacağınız sözler sarf etmeyin. Bakış açınızı değiştirmenin hayatınızdaki dengeleri ne kadar değiştirdiğini fark edeceksiniz. Yalnızlar için tanışma, yakınlaşma ve yaz aşkı durumları olabilir. Süregelen ilişkilerde konuşulmayan duygular konuşulabilir. Finansal alanda beklenmedik fırsat ve kazançlar olurken, plan dışı harcamalar da gündeme geliyor.

    Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Haftanın ilk günü Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Güneş-Satürn arasındaki exact açı ile, haftanın ilk gününden itibaren hareketli bir gündem içerisinde olabilirsiniz. Koşturmaca, pek çok işi halletme, yaratıcı fikir ve hamlelerinizle üstlerinizden takdir görme söz konusu olabilir. Kısa bir seyahate çıkabilir, seyahatler ve eğitim konularında planlamalar yapabilirsiniz. Bugünlerde daha net kararlar, net söylemler içerisinde olacak, inatçı ve bildiğini okuyan tavrınızın öne çıktığını göreceksiniz. Kararlarınızı zaman zaman karşınızdakilere dayatabilirsiniz. İş hayatında ve çalışma düzeninde sistem değişikliği, iş görüşmeleri yapma, yapılan görüşmelerin ise sonuçlanması olası. 27 Temmuz sabahında Güneş Aslan burcuna geçerek, her zaman sevdiğiniz netlik durumlarını yaşamınıza çekmeye devam ederek, iç huzuru arttıracak. Bazı Boğalar için hafta içinde yöneticilerle ilişkiler, bazıları içinse baba ve yaşlı aile üyeleri hafta içinde ekstra gündem olabilir. Bu kişilerden daha çok destek ve takdir ihtiyacında olabilirsiniz. Uzak akrabalardan haberler alınabilir. Kısa eğitimler, hobiler, araçlar, teknolojik satın alımlar gündemde.

    İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Pazartesi günü Yengeç burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sizin için özellikle karmik ve kadersel olan bu Yeni Ayla, inançlarınız doğrultusunda deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Korkularınızın üzerine gitmek, yüzeysel değişimler yerine derin bir dönüşümü başlatmak, hayata bakışınızı ve düşünce kalıplarınızı değiştirmek bu dönem oldukça faydalı olacaktır. Bugünlerde yeni karmalar yaratabilir veya karmik bir durumun sonuna gelebilirsiniz. Arkadaşlık, flört ve sevgililik gibi ilişkilerde ayrılıklar olabilir. 27 Temmuz'da Güneş, Aslan burcuna geçerek enerjinizi yükseltecek, daha hızlı harekete geçeceğiniz, daha dışa dönük olacağınız, çevrenizin genişleyeceği 1 aylık bir süreci başlatacak. Hafta içinde eş, baba ve aile büyüklerinden maddi destek alabilir, ortaklı işler yapıyorsanız finansal konularda önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Bu süreçte iş hayatındaki göreviniz, pozisyonunuz veya aylık kazancınızla ilgili eksiklik & yetersizlik hissi içinde olabilir, bu konuyla ilgili çıkış yolları arayabilirsiniz.

    2020 TEMMUZ AYI AYLIK BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYINIZ

    Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Haftanın ilk günü gökyüzünde sizin burcunuzda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Geçtiğimiz haftadan başlayan "netleşme, nihai sonuçlanma" görünümü, haftanın ilk yarısı boyunca devam ediyor. Uzun süredir devam eden yasal konular, davalar bugünlerde sonuçlanabilir. Taşınma, düzen değişikliği durumu tamamlanabilir. Alttan aldığınız, idare ettiğiniz, sabır gösterdiğiniz ilişkilerde artık sesinizi çıkarabilir; iş veya özel ilişkiler fark etmeksizin sınırı aşan kişilere karşı sınır koyabilir, ilişkilerde yönetici ve kontrol edici taraf olabilirsiniz. Bugünlerde çevrenizdeki kişilerle iletişimde manipülasyonlar, narsistik durumlar, gizlenen durumlar söz konusu olabilir. Yeni tanıştığınız kişilerle ilgili hızlı karar vermemeli. Pek çok konuda geçmişi silip, önünüze bakacağınız bir dönem başlıyor. Sırtınızdaki yükleri atarak 27 Temmuzdan itibaren başarılarınızın, değerinizin ve sahip olduklarınızın kıymetini keşfetme zamanı. Yeni bir kazanç dengesi, ek işler sayesinde ek kazançlar, eş ve babadan maddi destekler gündemde olabilir.

    Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Hafta başında gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileriyle, sağlık ve estetik kaynaklı operasyonlar, medikal destekler, görüntü ve tarz değişikliği gündeminizde olabilir. Evcil hayvanlarla ilgili sağlık destekleri, araçlarla ilgili bakım-tadilat ve zorunluluklar öne çıkabilir. 27 Temmuzda Güneş, Aslan burcuna geçerek sizin döneminizi başlatıyor! Bir süredir iş, sorumluluklar, zorunluluklar sizi bir şekilde kısıtlandığınız, ev veya işe hapsolduğunuz, bir süredir daha içe kapalı geçirdiğiniz bir sürecin sonuna geliyorsunuz. 27 Temmuz'dan itibaren özgürleşme, güçlenme, risk alma ve tutkularınızın peşinden gitme isteğinde, gayretinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda daha çok dikkat çekebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İş değişikliği, ek iş ve teklifler, çalışma hayatında düzen değişikliği gündeme gelebilir. Kısa bir mola verebilirsiniz.

    2020 TEMMUZ AYI AYLIK BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYINIZ

    Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Hafta başından itibaren ruhsal veya bedensel bir rahatlama isteği artabilir, yorgunluk hali içerisinde olabilirsiniz. Çalışma hayatında veya eğitim-sınav konularından dolayı stresli, yoğun bir süreç içerisinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı, gereklilikleri daha iyi belirlemeli; bu doğrultuda hareket etmeye çalışmalı. Aylık kazançta artış getirecek durumlar, ek iş ve mesai ücreti gibi kazancı arttıracak durumlar oluşabilir. Bugünlerde yaşamınızın bazı alanlarında tatmin edici, keyifli ve yolunda giden bir enerji hakimken, tıkanıklık ve aksaklık olan alana takılı kalarak yaşam enerjinizi düşürmemeye dikkat etmelisiniz. 27 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçerek içe dönüş, spiritüel konulara merak, bilinmezi sorgulama, maneviyatı güçlendirme ve yaşamın anlamını keşfetme konularını gündeminize taşımaya başlayacak. İlişkilerde ileriye dair planlar, geleceği düşünerek hareket etme söz konusu olabilir. Çocuk sahibi olma, gebelik haberleri, tüp bebek tedavileri gündeme gelebilir. Yalnızlar için geçmişteki ilişkinin etkisi, nostalji durumu artabilir.

    Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Hafta başındaki Yeni Ay ile iş veya özel hayatınızda öne çıkma, beğenilme isteğiniz artabilir. İçten içe yaşamınızdaki koşulların daha fazlasını isteyebilir, bu doğrultuda bir arayışa girebilirsiniz. Yalnızlar içinse haftanın ilk yarısı yalnızlık hissinin arttığı bir etkide geçebilir. 27 Temmuz'da Güneş, Aslan burcuna geçiyor. Hafta içinde görüntünüzle ilgili değişiklikler yapabilir, estetik konulara, tarzınıza ve görüntünüze daha fazla önem verebilirsiniz. Beslenme düzeninde değişiklik, diyet ve yoga gündeminizde olabilir. Haftanın sonuna doğru kısa bir seyahate ve tatile çıkabilir, eğitimle ilgili tasarı ve planlamalar içinde olabilirsiniz. Haftanın tamamında düşüncelerinizin, sözlerinizin ve attığınız adımların karmanıza etki ettiğini unutmamalısınız. Etik ve objektif olmalı, dedikodu ve kaotik-karmaşık ilişkilerden kaçınmalı, dürüstlükle hareket etmelisiniz. Yaşamınızdaki eril figürler gündeminizi etkileyebilir. Eş, baba ve patronlar öne çıkabilir. Eski bir iş düzeni son buluyor. İşten çıkma-çıkarılma durumları oluşabilir.

    2020 TEMMUZ AYI AYLIK BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYINIZ

    Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Haftanın ilk günü Yengeç burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Yeni Ay etkisiyle haftanın tamamında anda olmaktan ziyade geçmiş ve geleceğe odaklı olacak, ileriyi düşünerek yeni adımlar içinde olacaksınız. İlişkilerde geleceğe dair konuşmalar, ailelerin tanışması, düğün-nişan gibi konular gündeme gelebilir. Partnerlik ilişkilerinde karşınızdakilerden duygusal teklifler alabilirsiniz. Uzun süredir devam eden davalarda sonuçlanma elde edilebilir. Eğitim, seyahat adına planlamalar netleşiyor. Hafta boyunca düşünceleriniz, söylem ve adımlarınız yeni bir karma yaratabilir. Bu doğrultuda düşüncelerinize ve adımlarınıza daha çok dikkat etmeli, karamsarlık ve negatif kodlamalardan kaçınmalısınız. Hafta boyu her türlü ilişkide karşınızdakilere göre hareket etmeye, karşınızdakileri analiz etmeye açıksınız. Dönemsel projeler, dönemsel işler gündeme gelebilir. Akrabalarınızla ilgili haberler, eşin ailesinde oluşan gündemler oluşabilir. 27 Temmuzda Güneş, Aslan burcuna geçerek özellikle kariyerde başarı hissini getireceği bir aylık süreci başlatıyor.

    Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Haftanın ilk günü Yengeç burcunda meydana gelen Yeni Ay etkileriyle, finansal konularda önemli konular gündemde olabilir. Bu alana daha ciddi, sorumluluk odaklı ve gerçekçi bakmanız gerekebilir. Bu hafta harcamalarınızın daha akılcı olmasına, yatırım ve borçlanmalarda daha iyi araştırma ve planlamalar için olmaya dikkat edin. İş hayatında ani gelişmeler yaşanabilir. Çalışma arkadaşları, sorumluluk alanız ve çalışma rutininiz değişebileceği gibi, bazı Yay burçları için işten çıkarılma, finansal konular sebebiyle istifa söz konusu olabilir. İlişkilerde kadersel tanışmalar, karmik ilişkilerde yeni bir evreye geçilmesi oldukça olası. Uzun süredir devam eden, kaotik ve karmaşık ilişkilerde bir sona gidilebilir. 27 Temmuzda Güneş, Aslan burcuna geçerek yaşama dair inancınızı arttırmak, bir süredir içe kapalı, karamsar enerjiden çıkmanıza zemin sağlamak için çalışacak. Haftanın ikinci yarısında ilişkilerde geçici dargınlıklar, geçici barışmalar olabilir. Hafta sonunu akışta kalıp şartlara uyum sağlayarak, esnek ve kabul edici olarak daha keyifli geçirebilirsiniz. Beklentiler ve subjektivite ise hayal kırıklığını getirebilir.

    Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Haftanın ilk günü ilişkiler alanınızda bir Yeni Ay meydana geliyor. Partnerlik, ortaklık ve ilişkilerde uzun vadeli konuların sonuçlanması, uzun vadeli ilişkilerin yeni bir evreye geçişi söz konusu olacaktır. İlişkiler alanındaki bir çıkmaza son verebilir, karmik bir döngüden çıkabilirsiniz. Bazı ilişkiler sonlanırken, bazı ilişkilerde sorunlar aşılıp ilişkiler sağlamlaştırılabilir. Aile üyeleri ve kardeşlerle iletişiminiz haftanın ikinci yarısında önem kazanıyor. Bu zaman dilimi pek çok ilişkide iyileşme sağlamak adına oldukça destekleyici. Yine haftanın ikinci yarısı içerisinde kısa dönem tatiller, kısa dönem yapılan iş ve görevler söz konusu olabilir. Dönemsel projelere dahil olabilirsiniz. Hafta boyu geçmiş ve gelecekte olacak, anda kalmaktan bir nebze daha uzak olacaksınız. İleriye dair planlamalar yapabilir, planlı hareket etme çabasında olabilirsiniz. Yeni tanışmalar, yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Yüksek duygular ve tutkular hakim olabilir.

    Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Haftanın ilk günü meydana gelen Yeni Ay ile çalışma düzeni ve rutininizde değişiklikler gündeme gelebilir. Zor bir görevi yerine getirmekle meşgul olabilir, iş yerinde stresli hissedebilirsiniz. Çalışma hayatıyla ilgili önemli-zor bir karar verilmesi gerekebilir. Haftanın ilk iki günü süren bu durum, 27 Temmuzda Güneş'in Aslan burcuna geçişiyle son buluyor. Son bir aydır iş ve yaşam düzeni konuları, sorumluluklar gündeminizdeyken artık ilişkilere ve kendinizi ortaya koymaya odaklanacaksınız. Haftanın ikinci yarısında flörtler, tanışmalar söz konusu olabilir. İyi veya kötü pek çok duyguda aşırıya kaçabilirsiniz. Beklentilerden kaçınarak şartlardan keyif alma zamanı. Finansal konularda büyük planlar, büyük adımlar gündeminizde olabilir. Sistemli düşünüp planlanmış, kontrollü ve detaylı bir araştırma sonucu atılan adımlar içinde olmalısınız.

    2020 TEMMUZ AYI AYLIK BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYINIZ

    Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları (27 Temmuz - 2 Ağustos)

    Haftanın ilk günü aşk hayatı ve çocuklar alanınızda bir Yeni Ay meydana geliyor. Ebeveyn Balık burçları bu dönem çocuklarının geleceği, eğitimi ve ebeveynliğin gerektirdiği sorumlulukların gündemleriyle meşgul olabilir. Evli çiftler, çocuk sahibi olma kararı verebilir. Bazıları bu doğrultuda medikal destekler alabilir. İlişkisi olan Balık burçları haftanın ilk yarısında duygusal kısıtlılık ve keyifsizlikten, dış koşullardan uzaklaşmak isteyebilir. Beklenti ve talepleri görememek duygusal bir mesafeleşmeye götürebilir. İçinizde yaşadığınızla dışa yansıttığınız farklı olabilir. 27 Temmuzda Güneş, Aslan burcuna geçiyor. Kazanç adına attığınız somut adımlar hızlı sonuç verebilir. İş hayatında emek ve kazanç aynı dengede gidebilir. İş için harcama ve yatırımlar gündeme gelebilir. Çalışma hayatında lider ve öncü tavırlar içerisinde olabilirsiniz.

    Astrolog Merve Rençber

    İletişim: astrolojionline@gmail.com

    Instagram: astrolojionline

    Youtube: Astroloji Online

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler