KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    29 Temmuz 2020 Çarşamba günlük burç yorumları

    29 Temmuz 2020 günlük burç yorumları; aşk, para ve sağlık üzerine etkileri nasıl olacak? Koç, boğa, akrep, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, yay, oğlak, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. Merak edilen günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

    Günlük burçlarınızı okumadan seyahat hazırlığı yapmayın, ilişki adımları atmayın ve herhangi bir evrak imzalamayın. Farkında değiliz ama günlük burçlar hayatımızı o kadar güzel analiz ediyor ki...
    29 Temmuz günlük burç yorumları; aşk, para ve sağlık üzerine etkileri nasıl olacak? Koç, boğa, akrep, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, yay, oğlak, kova ve balık burcunda günlük astroloji durumu nasıl olacak. Merak edilen günlük burçlar ve yorumları haberimizde.

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün eğitim ve kariyerde yeni plan ve araştırmalar içinde olabilirsiniz. Çevrenizden duygusal destekler, fikir ve tavsiyeler alabilir; başarılarınızla takdir görebilirsiniz. Akrabalar, aile büyükleri gündeminizde. Aşk ilişkilerinde duygular artabilir, heyecanlı durumlar olabilir.

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün, bir süredir size yük ve stres olan konu ve durumlardan özgürleşebilirsiniz. Yaşamın farklı alanlarında istek ve ihtiyaçlarınıza göre hareket edip, finansal konularda destek görebilirsiniz. Sürpriz hediyeler alabilirsiniz.

    2020 TEMMUZ AYI AYLIK BURÇLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

    29 Temmuz 2020 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün iş ve özel hayatınızdaki ilişkilerden destek ve fayda görebilirsiniz. İletişim trafiğiniz artıyor. Duygu ve düşüncelerinizi daha açık ve dürüst dile getiriyorsunuz. Yeni tanışmalar, önemli görüşmeler olabilir. Duygular ve heyecan artıyor.

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün görev ve sorumluluklarınızı başarıyla yerine getirebilir, gün boyu daha hızlı hareket edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda destek ve takdir görebilirsiniz. Finansal başarılar, riskli yatırımlardan kazançlar gündemde.

    27 TEMMUZ - 2 AĞUSTOS HAFTALIK BURÇ YORUMU

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün daha neşeli ve hareketli, sosyal olabilirsiniz. Dilek ve dualarınız gerçekleşebilir, kariyerde şansı yakalayabilirsiniz. Daha flörtöz olabileceğiniz gün boyu, sevme ve sevilme ihtiyacı artıyor. Oldukça keyifli bir gün.

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün enerjiniz ve mutluluğunuz bakış açınıza bağlı olarak artabilir, azalabilir. Derin düşünüp, olayların içyüzünü, arka planını keşfedebilirsiniz. Gizli gerçekleri öğrenebilirsiniz.

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün iletişim trafiğiniz artabilir, sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Çevrenizden fikir ve öneri almak farkındalığınızı arttırabilir. Kısa seyahatler, tatiller gündeminizde olabilir.

    2020 TEMMUZ AYI AYLIK BURÇLARIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün eğitim ve kariyerde başarı elde edebilir, mevcut başarılarınızla daha özgüvenli ve huzurlu hissedebilirsiniz. Kısa süreli baş ağrıları olabilir. Yaratıcı çalışmalar yapabilir, detay gerektiren çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün sevindirici haberler alabilir, beklediğiniz netleşmelerin gerçekleşmesiyle rahatlayabilirsiniz. Başvurular sonuçlanabilir. İş ve eğitimdeki başarılarınızla konuşulabilirsiniz. Ek gelir ve kazanç adına teklifler alabilirsiniz.

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün saklı duygularınızı, içinizde tuttuğunuz beklentilerinizi dışa vurabilir; sabrettiğiniz konularda fevri çıkışlar yapabilirsiniz. Ya hep ya hiç gibi, duygusal patlamalar gibi aşırılıklardan kaçınma zamanı. İlahi destekler, ilahi şanslar görebilirsiniz. Sağlıkta şifa enerjisi çalışıyor.

    27 TEMMUZ - 2 AĞUSTOS HAFTALIK BURÇ YORUMU

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün sosyal ilişkileriniz öne çıkıyor. Karşınızdaki kişiler duygularını dile getirebilir, bir teklifle gelebilir.
    İş hayatındaki ilişkilerde kontrollü olmalı.

    29 Temmuz 2020 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

    Bugün iyimserlik ve ana odaklanmak motivasyonunuzu yükseltiyor. İş hayatında beklenen bir netleşme elde edilebilir, başvurularınızdan yanıtlar alabilir, sınavlarınızın sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Günlük yaşamın içerisinde küçük şanslarla karşılaşabilirsiniz.

    Astrolog Merve Rençber

    İletişim: astrolojionline@gmail.com

    Instagram: astrolojionline

    Youtube: Astroloji Online

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler