Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    5 adımda tasarruflu kıyafet alışverişi nasıl yapılır?

    Artık bütçemizi kontrol altına alma vakti geldi. İşte size kıyafet giderlerinizi aşağı çekmenize yarayacak birkaç öneri.

    Bazı zamanlar kendimizi tutamadığımız, hunharca kıyafetlere saldırdığımız, onlara tonlarca para harcadığımız zamanlar oluyor. Sonrasında pişmanlıklar da beraberinde geliyor tabii ki. Artık bütçemizi kontrol altına alma vakti geldi. İşte size kıyafet giderlerinizi aşağı çekmenize yarayacak birkaç öneri.

    Takas ve ikinci el pazarını takip edin
    Bunun için internete bir sürü takas yapabileceğiniz ve ikinci el kıyafetler satın alabileceğiniz sayfalar var. Kullanmadığınız iyi durumda olan parçalarınızı yeni parçalarla takas edebilirsiniz. Ayrıca iyi durumda olan zevkinize ve modaya uygun çok daha ucuz parçalar edinebilirsiniz.

    Eski kıyafetlerinizi yenileme zamanı!
    Artık kullanmadığınız eskimiş yıpranmış giysilerinizi farklı bir kıyafet haline getirebilirsiniz. Dikin, kesin, yamalar ekleyin, değiştirin. Böylece onlara yepyeni bir görünüp kazandırabilirsiniz. Bu sizi daha fazla yeni kıyafet almaktan uzak tutacak.

    alisveris-

    Mevsiminin dışında olan kıyafetleri tercih edin
    Sezon dışı ürünleri çok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Çünkü kışın kışlık, yazın ise yazlık kıyafetlere talep fazla oluyor. Kış alışverişinizi yazın veya yaz alışverişinizi kışın yaparsanız %60 a varan bir tasarrufa ulaşabilirsiniz.

    [İndirimli ürünleri keşfetmek için tıklayın.](http://rd.rdrtr.com/aff_c?offer_id=3107&aff_id=15294&aff_sub=tasarruf &source=MYNETKADIN&url=https%3A%2F%2Fwww.trendyol.com%2Fkadin%2Betek%3Fsiralama%3D1%26qs%3Dnavigation%26utm_source%3Daff_t%26utm_medium%3Dcps%26utm_campaign%3Dgelirortaklari%26utm_subaff%3D%7Baff_id%7D)

    Kalabalık yerleri değil, sakin yerleri tercih edin
    Tam anlamıyla incelemediğiniz kıyafetler sonunda sizi kötü hissettirebilir. Eve girdiğinizde onu beğenmeyip bir kenara atabilirsiniz. Bu yüzden emin olmak için sakin ve yeterince vakit geçirebileceğiniz yerleri tercih edin.

    tasarruflu-alisveris

    Alışverişe tek çıkmayın
    Alışverişte size doğruları söyleyecek birini mutlaka götürün. Yakıştıysa yakışacağını, yakışmadıysa yakışmayacağını söyleyen biri mutlaka yanınızda olsun. Unutmayın, alışverişte doğru yönlendirilmek önemlidir ve gereksiz şeyleri almamanıza yardımcı olur.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler