KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    6 mart balık burcunda yeniay! Kalbinizin sesini dinleyin

    6 Mart Çarşamba akşamı saat 19:03’te 15°47’ Balık burcunda yeniay meydana geliyor. Merkür retrosunun başlamasından bir gün sonraya denk gelmesi bir nebze de olsa bizi retro psikolojisinden tutup çıkarabilir. Çarşamba günü meydana gelecek yeniay her burcu nasıl etkileyecek?

    Genel olarak bakıldığında yeniaylar güzel enerji taşır. Yeni başlangıçlar, yeni adımlar için idealdir. Fakat bu yeniayı biraz daha farklı ele almalıyız. Çünkü bir gün öncesinde başlayan Merkür retrosu bu yeni adım atma konusunda çok da hevesli olmamamız gerektiğini gösteriyor. Merkür retro sürecinde olduğumuz için yeni bir şeye başlamak uygun olmaz.

    Tabii ki yeniaylar sadece yeni sayfalardan ibaret değildir. Her birinin kendine özgü vurguladıkları konuları vardır. Bizler de şimdi 6 Mart’taki yeniayın anlatmak istediklerine bir bakalım.

    Yeniay Neptün ile kavuşum yapıyor olacak. Aslında biraz da ruhsal olarak yenilenmek isteyeceğiz. Yeni başlangıçları zihnimizde yapmamız gerekebilir. Bir arınma sürecine girebiliriz. Gereksiz kişileri veya olayları artık ayıklama vakti gelmiş olabilir. Daha sakin daha huzurlu bir hayata yönelmek isteyebilirsiniz. Örneğin çok çalışıyor ve kariyerinizde zirvede olmak istiyor olabilirsiniz. Bu yeniayla beraber hayata bakış açınız değişebilir. Acaba gerçekten zirvede mi olmayı tercih edersiniz yoksa daha az ve huzurlu çalışarak mutlu olmayı mı isterdiniz? Bu tip düşünceler içinde olabilirsiniz. Bu örnekler her konu için türetilebilir. Hislerinizin güçlü olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Mantığınızın değil iç sesinizin haklı çıktığı olaylara şahit olabilirsiniz.

    Yeniay sırasında Güneş’in Satürn ile kontağı hayatınızda zor olarak gördüğünüz, başarmanızın mümkün olmadığını düşündüğünüz konularda sizlere destek verecektir. Kendinizi yetersiz gördüğünüz konu ne ise bu yeniayla artık üstüne gitme vaktidir. En azından denemekte fayda var. Harekete geçmediğiniz konunun nasıl sonuçlanacağını denemeden bilemezsiniz.

    Yine yeniay esnasında Güneş ve Mars arasındaki uyumlu açı da cesaretinizi, özgüveninizi kazanmanızı sağlayacaktır. Yeniayın Neptün ile kavuşması biraz daha içe kapanık ruh hali verse de Güneş-Mars kontağı adeta size “silkelen” diyecek. Aşk hayatınızda olumsuz giden şeyler mi var özellikle Neptün kontağıyla daha da fedakar olabilirsiniz. Ama bunu dengeli olarak yaparsanız mutlu olursunuz. Eğer hep kendinizden veriyorsanız bu sadece karşı tarafı mutlu ediyordur sizi değil. Bu sebeple Neptün’ün bu etkilerini alırken Güneş-Mars kendiniz için de bir şeyler yapmanız gerektiğini hatırlatacaktır.

    Yeniay oluştuğunda diğer gezegenlerin de birbirlerine olan konumlarına bakmak daha fazla bilgi edinmemizi sağlar. Yeniay esnasında Mars ve Neptün arasındaki olumlu kontak da seviyorsan söyle artık harekete geç diyecektir. Tam tersi de olabilir. Mesela ilişkinizde sorun var ama bir türlü bitiremiyorsunuz. Mars bunun için de size güç verecektir.

    Son olarak sabit yıldız etkileşimine de bakalım. Yeniay Achernar sabit yıldızıyla kavuşum yapıyor. Bu durum Neptün ile de yakın temasta olduğundan maneviyatınızın güçlü olduğu bir gün içerisinde olacaksınız. Hangi dine mensup olursanız olun yeniayla beraber ettiğiniz dualar, yaptığınız iyilikler size kat kat geri dönecektir.

    Gördüğünüz gibi yeniayın Neptün ile kavuşması ve Balık burcunda meydana gelmesi daha soyut konuları önümüze getiriyor. Yukarıda okuduğunuz satırlarda herhangi bir fiziki başarı ya da eyleme geçme söz konusu değil. Hepsi zihnimiz ve bilinçaltımızı etkileyen konularla alakalıdır.

    İşin aslına bakarsanız yapıcı ve olumlu etkileri olan bir yeniaydayız. Merkür retroyu hesaba katıp temkinli olursak aslında psikolojik olarak arınacağımız, mutlu olacağımız günler geçireceğiz. Her zaman mantığını ön planda tutan biri olarak bu yeniayda size tam tersini söylüyorum. Bu yeniayda kalbinizin sesini dinleyin.

    Dilerseniz şimdi de her burç bu yeniayda nasıl etkiler alır inceleyelim. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.

    KOÇ

    koc

    Yeniay sizlere geçmişi bırakıp yeni bir hayata başlamak için destek verecektir. O yüzden retroda eski ne kadar karşınıza çıksa da bu yeniay size geleceğe yönelmeniz için ışık tutacaktır. Eskiden gelen kronik bir rahatsızlığınız varsa yeni bir tedavi sizlere iyi gelebilir. Yoga, meditasyon gibi zihninize iyi gelecek aktivitelere vakit ayırabilirsiniz.

    BOĞA

    boga

    Yeniay ile hayatınızda yeniliklere yer açmak için şansınız açılıyor. Yaptığınız işle daha büyük kitlelere sesinizi duyurabilirsiniz. Retro devam ettiği için yeni şeylerde her şeyi iki kere kontrol edin. Çıkmazda olduğunuz konularda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarına yardım için harekete geçebilirsiniz.

    İKİZLER

    ikizler

    Yeniay kariyer hayatınızda yeni bir sayfa açtıracak bir enerji verse de Merkür retrosunda yeni bir işe başvurmak yerine geçmişte başvurduğunuz iş için görüşmeye gitmeniz daha iyi olacaktır. Yöneticinizle yapıcı bir şekilde konuştuğunuz takdirde beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinizi garantiye almak için eyleme geçebilirsiniz.

    YENGEÇ

    yengec

    Yeniay eğitim hayatınızda, uluslararası işlerinizde yeni bir sayfa açmak için destekleyecektir. Fakat retroda olduğumuzu unutmayalım. Her şeyi dikkatlice irdeleyelim. Sınavlarınızı, başvurularınızı yaparken iki kere kontrol edin. Bu yeniayla beraber hayata daha iyimser bir pencereden bakacaksınız. Karamsarlıkla bir yere varamadığınızı göreceksiniz.

    ASLAN

    aslan

    Yeniay bu retro esnasında en azından derin bir nefes aldırabilir. Özellikle finansal açıdan güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Borçlarınızı kapatmak için elinize para geçebilir. Eşinizden de destek görebilirsiniz. Merkür retro olduğundan para işlemlerinizi internetten yapmamınız iyi olacaktır. Miras konunuz varsa yeni bir gelişme yaşanabilir.

    BAŞAK

    basak

    Yeniay retronun negatif etkisini kurtarmaya geliyor. Retroya rağmen bazılarınız yeni bir ilişkiye yelken açabilir. Fakat hemen duygularınızı belli etmeyin. Retro bittikten sonra bu konuya odaklanın. İlişki ve evlilik hayatınızda güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa fırsatlar karşınıza çıkabilir.

    TERAZİ

    terazi

    Yeniay bu retro esnasında güzel bir enerjiyle araya girecek. İş hayatınızla ilgili yeni bir sayfaya yer açabilirsiniz. Eğer önceden başvurduğunuz bir işse güzel haberi alabilirsiniz. Yoksa Merkür retroyu hesaba katarsak sıfırdan bir başvuru yapmak iyi bir fikir olmayabilir. Sağlığınızla ilgili size iyi gelecek tedavilere veya ilaçlara başlayabilirsiniz.

    AKREP

    akrep

    Yeniay retronun etkilediği aşk hayatınızda en azından negatif alabileceğiniz etkileri azaltıyor. Belki karşı taraftan emin olmadan ilişkiye başlayıp bir şans vermek isteyebilirsiniz. Genel olarak hayatınızın her konusunda şansınızın açık olduğu bir günde olacaksınız. Çocuğunuzla ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz.

    YAY

    yay

    Yeniay aile ve ev konularınıza ışık tutacaktır. Ailede sevineceğiniz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ailede rahatsızlığı olan biri varsa güzel haberi alabilirsiniz. Ev bakıyorsanız aklınızdakine uygun bir konut karşınıza çıkabilir. Fakat Merkür retro olduğu için kontrat imzalarken her şeyi kontrol edin.

    OĞLAK

    oglak

    Yeniay sizlere iletişim kurduğunuz çevrede yenilikler sağlayabilir. İnsan iletişimine dayalı sektörlerde çalışıyorsanız edindiğiniz yeni çevreler ileride size fayda sağlayabilir. Merkür retroyken kendinizi rahatlatmak için eğitim veya kurslara başlayabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabalarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

    KOVA

    kova

    Yeniay sizlerin maddi konularına destek sağlayacaktır. Gelirinizi ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazancınız artabilir. Fakat Merkür retrosunda olduğumuzdan bankacılık işlemlerinizi internet üzerinden yapmasanız iyi olur.

    BALIK

    balik

    Yeniayın sizin burcunuzda gerçekleşmesi hayatınızda eski defterleri artık kapatmak için destek olacaktır. Yeniay iş, partner, sağlık her konuda size güzel gelişmeler sunabilir. Geçmişte adımını attığınız bir olay ya da süreç olumlu sonuçlanabilir. Hisleriniz o gün her zamankinden daha kuvvetli olabilir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler