KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    6 ocak güneş tutulması aslan burçlarını nasıl etkileyecek?

    6 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması hakkında bilmeniz gerekenler

    Aslan burçları, 6 Ocak günü saat 04:28’de 15 derecede Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması, sağlığınıza, psikolojinize ve iş ortamınızdaki konulara vurgu yapacak. Bu tutulmanın kalitesine baktığımızda nispeten daha olumlu bir tutulma bizleri bekliyor. 15 derecedeki bu tutulma, Satürn ile kavuşum, Neptün ile iyicil bir açı yapıyor. Vega sabit yıldızıyla da kavuşan tutulma derecesi daha olumlu etkileri hayatımıza çekebileceğimizi gösteriyor. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleşiyor olması, bir yandan da dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.

    Bu tutulmayla birlikte hem fiziksel hem ruhsal sağlığınıza önem gösteriyorsunuz. Fiziki olarak sağlıklı olsanız da kafanızda çözemediğiniz konuları düşünmekten enerjinizi düşürebilirsiniz. Satürn uzun zamandır psikolojik olarak sizi etkilemekte, şimdi de bu tutulma adeta her şeyi bitirmenizi ve yeni bir sayfa açmanızı sağlıyor. Hayatınızda beklemediğiniz durumlar ya da tepkiler almış olabilirsiniz. Ama bir şekilde bu sorunlarla karşılaşmanız, gerçeklerin ortaya çıkmasına ve önünüzü net olarak görmenize ışık tutmuş olabilir. Bu tutulma artık geçmiş olayları tamamen silmenizi, kendinizi geleceğe odaklanmanızı sağlayacak. Satürn’ün kavuşumda olması, bir karar almanızı sağlayacak. Eskiyi bırakıp yeni bir hayata yelken açacaksınız. Bunu yapabilen Aslan burçları ruhsal olarak rahatladığını fark edecek. Vega sabit yıldızı da bu yeni başlangıcınızda size pozitif destek verecek. Neptün’ün desteğiyle de hayallerinizi gerçekleştirme fırsatınız olacak. Gelelim sağlık kısmına, bazılarınız fiziksel olarak da ciddi rahatsızlıklar yaşıyor olabilir. Özellikle son bir senedir daha da kronikleşmiş olabilir. Bu tutulma size şifa getirebilir. Yeni bir tedavi, yeni bir ilaç ya da yeni bir hekimle sağlığınız düzelmeye başlayabilir. Tabii ki Satürn ders vermek için bekleyecektir. O yüzden en ufak belirtiyi bile dikkate alın, kendinizi ihmal etmeyin.

    Ofis ortamında ise yenilikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir terfi alabilir ya da bir iş teklifi karşınıza çıkabilir. Başarılarınız ofiste dikkat çekecektir. Fakat tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleşiyor olması, ani tepkiler verdiğinizde her şeyin ters gidebileceğini gösteriyor. Bir anlık sinirle ofis içinde verdiğiniz tepki, güzel giden kariyerinizin kül olmasına sebep olabilir. Psikolojinizde de yer yer dalgalanmalar olabilir. Yeni sayfa açtım dersiniz ama hala geçmişte bir şey hep aklınızdadır. Bu yüzden de zaman zaman agresif hissedebilirsiniz. Unutmayın Güneş tutulmaları bir yeniay enerjisi taşır. Eskiyi geride bırakmak, yeniye yer açmak için güzel bir fırsattır. Tutulmanın etkisi yaklaşık altı ay sürecektir. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler