KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    6 ocak güneş tutulması balık burçlarını nasıl etkileyecek?

    6 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması hakkında bilmeniz gerekenler

    Balık burçları, 6 Ocak günü saat 04:28’de 15 derecede Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması sosyal çevrenize, dostlarınıza ve yaşamınızdaki hedeflere ışık tutacak. Bu tutulmanın kalitesine baktığımızda nispeten daha olumlu bir tutulma bizleri bekliyor. 15 derecedeki bu tutulma, Satürn ile kavuşum, Neptün ile iyicil bir açı yapıyor. Vega sabit yıldızıyla da kavuşan tutulma derecesi daha olumlu etkileri hayatımıza çekebileceğimizi gösteriyor. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleşiyor olması, bir yandan da dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.

    Sizler yeni fırsatların karşınıza çıktığı bir zaman dilimine giriyorsunuz. Bu fırsatlar özellikle iş hayatınızla ilgili olabilir. Bulunduğunuz çevrelerden takdir görebilirsiniz. Satürn’ün bu tutulma derecesiyle kavuşum yapması, elde edeceğiniz başarıların kendi emeğiniz sayesinde olacağını gösteriyor. Eğer ki insanlar dönüp sizden bahsediyorsa, bilin ki o duruma gelebilmek için çok çabalamışsınızdır. Aslında bu tutulma bir şekilde emeklerinizin karşılığını gördüğünüz bir zaman dilim olacak. Evet hala çok emek harcamanız gerekecek, durup buraya kadarmış demeyeceksiniz. Siz çabaladıkça dileklerinizin kabul olduğunu, hep olmak istediğiniz yere ulaştığınızı göreceksiniz. Zorluklar olduğunda kesinlikle hedeflerinizden vazgeçmeyin. Sonunun güzel olacağını şimdiden bilin. Neptün ile tutulma derecesinin olumlu açısı, hayallerinizin gerçek olması için size destek verecektir. Vega sabit yıldızının da tutulmada rol almasıyla, bulunduğunuz çevrede bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Dostlarınızdan da destek görebilirsiniz.

    Onlara biraz daha zaman ayırabilirsiniz. Tutulma derecesinin Satürn ve Plüton’ün arasına denk gelmesi biraz da dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Gergin bir psikolojide olduğunuzda verdiğiniz tepkiler bulunduğunuz ortamda eleştiriler almanıza, gözden düşmenize sebep olabilir. Bu bir aile ortamı olur ya da bir ofis ortamı. Belki haksızlıklara göz yummak istemeyeceksiniz ama konu ne olursa olsun öfkenizi kontrol edemediğinizde bu güzel enerjinin tam tersine döndüğünü görebilirsiniz. Unutmayın Plüton enerjisi her şeyi bir anda kül edebilir. Ayrıca dost ve düşmanı da ayırt edeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özetle Balık burçları bu tutulma sizlere yeni fırsatlar sunacaktır. Her tutulmada böyle güzel etkiler denk gelmez. Eğer verdiğiniz tepkilere dikkat ederseniz sizler için güzel bir zaman dilimi olacak. Şansınızın açık olduğunu da unutmamalısınız. Tutulmanın etkisi yaklaşık altı ay sürecektir. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler