KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    6 ocak güneş tutulması başak burçlarını nasıl etkileyecek?

    6 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması hakkında bilmeniz gerekenler

    Başak burçları, 6 Ocak günü saat 04:28’de 15 derecede Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması, aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili konulara etki edecek. Bu tutulmanın kalitesine baktığımızda nispeten daha olumlu bir tutulma bizleri bekliyor. 15 derecedeki bu tutulma, Satürn ile kavuşum, Neptün ile iyicil bir açı yapıyor. Vega sabit yıldızıyla da kavuşan tutulma derecesi daha olumlu etkileri hayatımıza çekebileceğimizi gösteriyor. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleşiyor olması, bir yandan da dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.

    Başak burçları bu tutulmanın etkisiyle aşk hayatınızda yeni bir döneme başlangıç yapabilirsiniz. Uzun zamandır Satürn’den etki alıyorsunuz, aşk hayatınızda bir şeyler içinize sinmiyor olabilir. Tam oldu diyorsunuz olmuyor ya da olsa bile hep bir şey eksik gibi düşünüyorsunuz. Şimdi bu tutulma net karar almanızı sağlayacak. Eğer ilişkinizin daha fazla ilerleyemeyeceğini düşünüyorsanız, belki de bu sayfayı kapatma vakti gelmiştir. Devam etmek istiyorum diyorsanız partnerinizle sorunlarınızı paylaşıp, gerçekleri tek tek söylemeniz gereklidir. Satürn tutulma ile kavuşum yapmaktayken, gerçekleri anlatmadıkça çözüm bulamazsınız. Sorunları tek tek açıkladığınızda ilişkinizin de olgunlaştığını, yeni bir evreye girdiğinizi fark edeceksiniz. Oturup konuşmak yerine, tavırlarınızla belli etmeye çalışırsanız, sonuç istediğiniz gibi olmayabilir. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleştiğini hatırlatmak isterim. Plüton yakıp yıkmak, kül etmek isteyecektir. Yalnız olanlar ise yeni bir aşka yelken açabilir. Bu tutulmada her şeyi ani ve çabuk olarak beklemeyin. Aşkı bulacaksınız ama ilişkiye dönüşmesi vakit alabilir. Satürn sabretmeyi sever. Siz de biraz sabretmelisiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. Çocuğunuzla aranızda bir güç savaşı olabilir. Böyle bir tutulmada otorite daha ön plana çıkar.

    Çocuğunuzu pek fazla sıkmamanızı tavsiye ederim. Tam tersi tepki alabilirsiniz. Vega sabit yıldızının etkisiyle hem aşk hayatınızda hem çocuğunuzla ilgili konularda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tutulmanın Neptün’e olan açısı da hayalinizdeki aşkı önünüze çıkartabilir. Çocuğu olmayanlar da bu tutulmanın enerjisiyle hep hayal ettiği annelik/babalık hayaline kavuşabilir. Konu ne olursa olsun, Satürn ve Plüton’un arasında olan bir tutulma gerginlikler ve agresiflikler yaratacaktır. Özellikle aşk hayatınızda verdiğiniz tepkilere dikkat edin. Geçmişteki yaşadıklarınızı bugüne yansıtmayın. Unutmayın Güneş tutulmaları bir yeniay enerjisi taşır. Eskiyi geride bırakmak, yeniye yer açmak için güzel bir fırsattır. Tutulmanın etkisi yaklaşık altı ay sürecektir. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler