KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    6 ocak güneş tutulması ikizler burcunu nasıl etkileyecek?

    6 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması hakkında bilmeniz gerekenler

    İkizler burcu, 6 Ocak günü saat 04:28’de 15 derecede Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması, borçlarınıza, kayıplarınıza, ameliyat ve miras konularınıza vurgu yapacak. Bu tutulmanın kalitesine baktığımızda nispeten daha olumlu bir tutulma bizleri bekliyor. 15 derecedeki bu tutulma, Satürn ile kavuşum, Neptün ile iyicil bir açı yapıyor. Vega sabit yıldızıyla da kavuşan tutulma derecesi daha olumlu etkileri hayatımıza çekebileceğimizi gösteriyor. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleşiyor olması, bir yandan da dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.

    İkizler burcu bu tutulmayla beraber maddi konularınıza odaklanacaksınız. Uzun zamandır Satürn’den etki (transit) aldığınız için, eğer kararında harcama yapmadıysanız bu dönem borçlarınız artmış olabilir. Bu tutulmanın da Satürn ile kavuşumda olması, tekrardan harcamalarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Gelir ve giderinizi masaya yatırın ve gerçekten hangi harcamanız çok gerekli hangisi gereksiz ayırt edin. Eğer ki harcamalarınızı eskiye göre azaltırsanız, altı aylık dönem içerisinde çok güzel maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Unutmayın Satürn dersinizi öğrenmiş olduğunuzdan emin olmak ister. Kararlı olursanız önünüzde hiçbir engel yok. Tutulmanın Neptün ile açısı hayallerinize koşmanız için önünüzü açacak. Vega sabit yıldızının da bu tutulmanın içinde olması, ekonomik anlamda parlayacağınızı, beklediğinizden daha iyi bir konuma gelebileceğinizi gösteriyor. Bir miras konusu da gündeme gelebilir. Eşinizin ya da ailenizin gelirinde artışlar olabilir.

    Eğer ki sağlık probleminiz varsa doktorunuz ameliyat kararı alabilir. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleşiyor olması, maddi konularda önünüzü görmeden yapacağınız yatırımlarda ya da harcamalarda canınızı sıkabilir. Bırakın borcunuz ödemeyi elinizde olan paranın da gitmesi gerekebilir. Satürn ve Plüton zor gezegenlerdir. Garantisi olmayan işlere girmeyin. Bu iki gezegenin kötücül olduğunu unutmamak gerekir, özellikle Plüton’un devrede olması hayatımızda bazı kayıpları yaşayabileceğimizi gösterir. Unutmayın Güneş tutulmaları bir yeniay enerjisi taşır. Atacağınız her yeni adım size güzellikler getirir. Tutulmanın etkisi yaklaşık altı ay sürecektir. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler