KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    6 ocak güneş tutulması oğlak burçlarını nasıl etkileyecek?

    6 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması hakkında bilmeniz gerekenler

    Oğlak burçları, 6 Ocak günü saat 04:28’de 15 derecede Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulmasıyla kendinizle ilgili bir değişim sürecine giriyorsunuz. Bu tutulmanın kalitesine baktığımızda nispeten daha olumlu bir tutulma bizleri bekliyor. 15 derecedeki bu tutulma, Satürn ile kavuşum, Neptün ile iyicil bir açı yapıyor. Vega sabit yıldızıyla da kavuşan tutulma derecesi daha olumlu etkileri hayatımıza çekebileceğimizi gösteriyor. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleşiyor olması, bir yandan da dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.

    Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması uzun zamandır hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler için eyleme geçmenizi sağlayacak. Belki işinizi değiştirmek istiyordunuz ama cesaret edemiyordunuz. Belki de partnerinizle probleminiz var ama bir türlü çözüme ulaştıramıyordunuz. Bu tutulma konu ne olursa olsun, odak noktanızın kendiniz olacağını gösteriyor. Önce “ben” diyeceğiniz bir süreç başlıyor. Satürn’den etki (transit) aldığınız bir dönemden geçiyorsunuz, ama unutmayın diğer burçların Satürn’den etkilenmesiyle, siz bir olamazsınız. Satürn sizin yöneticinizdir; evet zorlar ama çok güzel fırsatlar da sunar. Diğer burçlar bu zor enerjiyle doğmadıkları için daha zor geçirirler. Bu yüzden ben Oğlak burçlarının hem bu tutulmalarda hem de Satürn etkisiyle yola devam ederken güçleneceklerini düşünüyorum. Hayattaki zorluklara ve üstesinden gelmeye hep alışık olan bir burçsunuz. O yüzden bu tutulma döngülerinde bilin ki, hangi konu da zorlanırsanız zorlanın başka bir taraftan hayat size her zaman gülecektir.

    Satürn’ün kavuşumda olduğu bir tutulmada, hayatınızda ciddi kararlar alma evresinde olabilirsiniz. Net kararlar alıp, size yük olan şeyleri üstünüzden atmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili durumlarda ön plana çıkabilir. Uzun zamandır devam eden bir rahatsızlığınız varsa yeni tedavilerle daha sağlıklı hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüzde de değişikliklere gidebilirsiniz. Yeni bir stil size pozitif bir ruh hali verecektir. Kısacası yapacağınız değişiklik ister fiziksel ister psikolojik bir değişiklik olsun, her türlü size iyi gelecektir. Neptün’ün olumlu açısıyla, kendinize şu soruyu sorun: “benim hayalim neydi?”. Evet hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir desteğiniz de var. Vega sabit yıldızı da kendisi gibi sizi parlatacak. Hem kariyerinizde hem bulunduğunuz çevrede insanlar sizden söz edecek. Başarılarınızla adeta bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Bu tutulmanın dikkat edilmesi gereken noktaları da var. Tutulma derecesinin Satürn ve Plüton’ün arasına denk geliyor olması zaman zaman karamsarlığa kapılıp, öfke patlamalarına sebep olabilir. Özellikle karşınızdaki insanı istemeden kırabilirsiniz. Sizleri karamsar yapan geçmişteki olaylar olabilir. Artık güçleneceğiniz ve hayallerinize koşabileceğiniz bir dönemdesiniz. Güneş tutulmaları eskiyi geride bırakmak, yeniye yer açmak için güzel bir fırsattır. Tutulmanın etkisi yaklaşık altı ay sürecektir. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler