KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    6 ocak güneş tutulması terazi burçlarını nasıl etkileyecek?

    6 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması hakkında bilmeniz gerekenler

    Terazi burçları, 6 Ocak günü saat 04:28’de 15 derecede Oğlak burcunda gerçekleşecek parçalı Güneş Tutulması, aile ve ev hayatınıza vurgu yapacak. Bu tutulmanın kalitesine baktığımızda nispeten daha olumlu bir tutulma bizleri bekliyor. 15 derecedeki bu tutulma, Satürn ile kavuşum, Neptün ile iyicil bir açı yapıyor. Vega sabit yıldızıyla da kavuşan tutulma derecesi daha olumlu etkileri hayatımıza çekebileceğimizi gösteriyor. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleşiyor olması, bir yandan da dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor.

    Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız bir tutulma sizleri bekliyor. Belki uzun zamandır işleriniz sebebiyle onları ihmal etmiş olabilirsiniz. Bu tutulma döngüsünde en çok karşınıza gelecek durum iş-aile arasındaki dengeyi korumak olacak. Bu dengeyi koruyamadıkça bir taraf alarm verecek. Tutulmada Satürn’ün kavuşumda olması bu dengeyi sağlamak için bir karar almanızı gerektirebilir. Belki işinizi değiştirip, ailenize daha fazla vakit ayırabileceğiniz bir iş kolu seçebilirsiniz. Belki de evden çalışmanızı sağlayacak bir iş bulabilirsiniz. Ailede bir bireyin sağlık problemine de yardımcı olmanız gerekebilir. Özellikle annenizin ve babanızın bir rahatsızlığı varsa onları kontrol amaçlı bir doktora gözükmeleri için ikna edin. Bu tutulmada, evinizde de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Neptün’ün güzel açısıyla beraber uzun zamandır hayal ettiğiniz evi bulma şansı yakalayabilirsiniz. Vega sabit yıldızı da hem aile hem ev konusunda şansınızın açık olduğunu gösteriyor. Tutulmadaki dengeyi hiçbir zaman unutmayın. İşkolik olmanız, aileye yeterince ilgi göstermiyor olmanız tepkilere yol açabilir. Tutulmanın Satürn ve Plüton’ün arasında gerçekleşiyor olması, öfke patlamalarına sebep olabilir.

    Özellikle aile içindeki sorunlarınızı çözmeye çalışırken sakin bir dille iletişim kurmayı deneyin. Aile arasında beklemediğiniz olaylar gelişebilir. Haklı olduğunuz halde tepkinizi sert bir şekilde gösterdiğiniz için haksız konuma düşebilirsiniz. Özellikle geçmişteki ailevi konuları tekrardan açmak, sorunları irdelemek gereksiz yere enerjinizi düşürecektir. Ailedeki sorun her neyse artık geleceğe bakma, yaraları sarma vakti. Unutmayın Güneş tutulmaları bir yeniay enerjisi taşır. Eskiyi geride bırakmak, yeniye yer açmak için güzel bir fırsattır. Tutulmanın etkisi yaklaşık altı ay sürecektir. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler