SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aatif Chahechouhe gitmek istediği takımı açıkladı

Medicana Sivasspor'un yıldın oyuncusu Aatif Chahechouhe gitmek istediği takımı açıkladı.

Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Osmanlıspor Chahechouhe'yu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Sivasspor'un yıldızının da günlünde Osmanlıspor yattığı ortaya çıktı. Aatif, "Mecnun Odyakmaz transferime izin verirse, Osmanlıspor'da oynamak istiyorum" dedi.

Sivasspor ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Aatif Chahechouhe için başta Trabzonspor ve Bursaspor hamle yaparken, Osmanlıspor da tecrübeli oyuncunun transferi için devreye girdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de, Aatif Chahechouhe'nun transferi için temasa geçtiği öğrenildi.

[Aatif Chahechouhe Trabzonspor'a](https://www.mynet.com/aatif-chahechouhe-trabzonspora-97034-myspor)

AATIF CHAHECHOUHE'NUN GÖNLÜ OSMANLISPOR'DA

Sivasspor'a yeniden başkan seçilen Mecnun Odyakmaz, kadroyu koruyacakları sözünü verirken, Aatif Chahechouhe için gelen cazip teklifler nedeniyle Odyakmaz'ın zor bir karar süreci geçirdiği belirtildi. Trabzonspor'un da ısrarla istediği Aatif Chahechouhe, "Benim şu an karar verme yetkim yok. Eğer başkanımız Mecnun Odyakmaz transferime izin verirse, Osmanlıspor'da oynamak istiyorum. Osmanlıspor, hem Sivasspor gibi istikrarlı bir kulüp, hem de Avrupa'da mücadele edecek. Sivasspor'un yararına olacak bu transfer için kararı başkanımız verecek" dedi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler