HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mesut Yılmaz ve eşi acı haberi havalimanında öğrendi

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz Beykoz Konakları'ndaki evinde sabah saatlerinde ölü bulundu. Emniyet kaynaklarının aktardığına göre Yılmaz, silahla intihar etti. Olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Yılmaz'ın evi ziyaretçi akınına uğradı. Öte yandan ABD'de bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Dostları tarafından havalimanında karşılanan Yılmaz çifti acı haberi öğrendi.

Oğulları Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölümünden haberi olmayan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çifti Los Angeles'tan saat 19.40 sıralarında İstanbul'a geldi. Yılmaz çiftini yakınları ve dostları karşıladı.

THY'ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı'ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, araçla havalimanından ayrıldı.

HASTANEYE GELDİLER

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi.

Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Hastaneye gelen Fatih Terim, eski Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve çok sayıda iş adamı Mesut Yılmaz’ı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1 saat hastanede kalan Mesut Yılmaz beraberindekilerle beraber geldiği araca binerek hastaneden ayrıldı.

ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yılmaz arasındaki telefon görüşmesi bugün akşam saatlerinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Başbakan Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’a ilişkin bu sabah gelen acı haberin kendisini de derinden üzdüğünü belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu acılı günlerinde yanlarında olduğunu ifade ettiği Yılmaz ailesine, sabır ve metanet dileğinde bulundu.

PAZARTESİ TOPRAĞA VERİLECEK

Öte yandan son dakika haberine göre, Yavuz Yılmaz'ın pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi. Yavuz Yılmaz için Marmara İlahiyat Camii'nde cenaze namazı kılınacak ve Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

EVİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, anne-babasının da yaşadığı Beykoz Konakları'ndaki evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Sabah saatlerinde çalışanları evden gönderen Yılmaz'ın intihar ettiği öne sürülüyor. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Eve girip girmediğinin belirlenmesi için kamera kayıtları inceleniyor. Mesut Yılmaz'ın korumaları verdiği ilk ifadede "Silah sesini duyduktan sonra sabah eve çilingirle girdik, silahı başucunda bulduk" dediler.

EMNİYET KAYNAKLARI DOĞRULADI

Habertürk muhabiri Müslim Sarıyar Emniyet kaynaklarının olayın intihar olduğunu belirttiği bilgisini verdi. Acı haber alan iş, sanat, siyaset dünyasından birçok isim, Yılmaz ailesinin Beykoz'daki evine geldi.

YATAĞINDA BULUNDU

Habertürk TV'den Okan Ateş'in aktardığı bilgilere göre ise Yavuz'un cansız bedeni yatağında bulundu.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Haberi alan İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulundu.

"PSİKOLOJİK YA DA MADDİ SIKINTISI YOKTU"

Habertürk TV Ankara Haber Müdürü Sibel Erdem, ulaştığı Yılmaz ailesi fertlerinin Yavuz Yılmaz'ın psikolojik ya da maddi sıkıntısı bulunmadığını söylediğini aktardı.


Acı olay Yavuz Yılmaz'ın ailesi ile yaşadığı bu evde gerçekleşti.

Gazete Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya da Habertürk TV canlı yayında aile ile görüşmesini anlattı: "Aile ile konuştum, onlar da neden olduğunu bilmiyor şu anda. 'Büyük ihtimalle kendi canına kıydı' şeklinde bir anlayış var. Araştırılıyor tabii."

OTOPSİ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Yavuz Yılmaz’ın Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri tamamlandı. İşadamı Abdurrahim Albayrak otopsi ve cenazeyle ilgili evrakları teslim aldı.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleman Soylu bütçe görüşmelerinde, Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu “Eski Başbakanlarımızdan eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz hanımın oğlu bu sabah 09.00’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat ettiğini öğrendik. Olayın haber alınması üzerine vali ve emniyet müdürü ile temas kurduk. Sayın Yılmaz şu anda ABD’den dönüyor. Uçak yoculuğunda. Biz amcalarıyla temas kurduk. Allah mekanını cennet eylesin. Olayla ilgili arkadaşların incelemeleri sürüyor. Ben de Yılmaz Ailesi ve Yılmaz’ı sevenlere başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.” dedi.

TBMM'DEN BAŞSAĞLIĞI

TBMM Grup Başkanvekilleri, oğlu Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla eski Başbakan Mesut Yılmaz ve ailesine baş sağlığı diledi. Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlunun hayatını kaybettiği haberinin duyulmasının ardından TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Yılmaz ve ailesine başsağlığı diledi.

BAHÇELİ'DEN TAZİYE MESAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. Bahçeli, taziye mesajında, vefattan duyduğu büyük bir üzüntüyü ifade etti. Mehmet Yavuz Yılmaz'a Allah'tan rahmet dileyen Bahçeli, "Ailesinin acısını paylaşıyor, sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum" ifadesini kullandı.

MESUT YILMAZ'IN BEYKOZ'DAKİ EVİNE ZİYARETÇİ AKINI

Acı haber alan iş, sanat, siyaset dünyasından birçok isim, Yılmaz ailesinin Beykoz'daki evine geldi.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, 1979 doğumlu yani 38 yaşında. Yavuz Yılmaz'ın iş hayatıyla ilgili bilgiler ise şöyle:

Mesut Yılmaz'ın oğulları Yavuz Yılmaz ve Hasan Yılmaz kardeşler işletmecilik yaptı. CFS İstanbul Yatırım AŞ'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Yılmaz kardeşlerin şirketi uluslararası alanda petrol, petro-kimya ve doğal taş ticareti yaptı.

Ardından 2009'da gıda sektöründe faaliyet göstermek için kurulan şirket Quick China'nın İstanbul franchisingini alarak sektöre girdi. Daha sonra kendi markaları olan Elio, Elio Sedef ve Mitzi ile yoluna devam etti.

YILMAZ KARDEŞLER RESTORAN İŞİNDE İSTEDİĞİNİ BULAMADI

Ancak Yılmaz Kardeşler restoran işinde beklediğini bulamadı. Ataköy Marina Park'taki Elio'yu kapatan, Nişantaşı'ndaki ana şubelerini eski CEO'ları Aydın Samanlı'ya devreden kardeşler diğer markaları Quick China'yı da elden çıkardı.

Şu anda CFS İstanbul'un tek restoranı Sedef Adası'nda faaliyet gösteren Elio Sedef. Şirket restoranın yanısıra En-Mar Prodüksiyonla medya alanında televizyon program CFS İstanbul uluslararası alanda petrol, petrol ürünleri, petro kimya ve maden ürünlerinin ticaretini de yapıyor.

3.HAVALİMANI İŞİNE DE GİRDİLER

3 restoran işinde beklediğini bulamayan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Hasan ve Yavuz Yılmaz, 3. havalimanının hafriyat işine de girdi. Yılmaz kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın hafriyatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde.

NEŞE SAPMAZ İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Kameralardan uzak bir yaşam süren Yavuz Yılmaz, bir dönem ünlü spiker Neşe Sapmaz ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. 2015 yılında ayrılıkla sonuçlanan bu ilişkide Neşe Sapmaz aileyle tanışmıştı. Çiftin evleneceğine kesin gözüyle bakılıyordu.

Hatta Neşe Sapmaz, Yavuz Yılmaz'ın kendisine evlenme teklif ettiğini sosyal medya hesabından "Ve teklif etti. 'Evet' dedim. Gelin ata bindi" notuyla paylaşmıştı.

EVLİLİK YERİNE AYRILIK

3 yıl sonra (2015 yılında) Yavuz Yılmaz ile Neşe Sapmaz'dan düğün davetiyesi beklenirken ayrılık haberi geldi. Zaman zaman ayrıldıkları dedikodularıyla gündeme gelen ve el ele poz verip dedikoduları yalanlayan sevgililer ilişkilerine nokta koydu.

YÜZÜK HEDİYE ETMİŞTİ

Berna Yılmaz'ın gelin adayı Neşe Sapmaz'a üç pırlanta taştan oluşan 200 bin TL'lik yüzük hediye ettiği haberleri de medyada çıkmıştı.

NEŞE SAPMAZ KİMDİR?

Neşe Sapmaz, 2 Ağustos 1983 tarihinde Bursa’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bursa’da tamamlayan Neşe Sapmaz, lise yıllarında amatör olarak tiyatro çalışmaları yaptı.

Özel günlerde okulda çeşitli sunuculuk görevlerini üstlendi, okul gazetesinin editörlüğünü üstlenerek, yazmaya başladı. Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Neşe Yılmaz Kanal D ve TRT'ye muhabirlik ve spikerlik yaptı.


İşte Mesut yılmaz'ın, oğlu Yavuz Yılmaz'la fotoğrafı:


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler