KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Acı ve çoşku bir arada! İşte doğum anının benzersiz dakikaları

    Acı ve çoşku bir arada! Olağanüstü görüntüler, doğum anının duygularını, bebeklerin hayata ilk merhabalarını, annelerin bebekleriyle ilk temaslarını içeriyor. 2019 'Doğum onu olduğu kişi yaptı' adı altındaki yarışma ailelerin bebekleriyle buluşmalarının benzersiz dakikaları bakın nasıl belgeliyor.

    2014'ten bu yana, fotoğrafçılar Monet Nicole ve Jennifer Mason tarafından kurulan uluslararası doğum fotoğrafçısı topluluğu olan Beup Her, en iyi doğum fotoğraflarının kazananlarını açıkladı.

    Doğum fotoğrafı yarışmasının kazananları bin 200 fotoğrafın arasından belli oldu. Yarışma, dünyanın dört bir yanından gelen doğum ve doğum sonrası fotoğrafçılığının en iyisini gösteriyor. Beş kategoride birinci, ikinci ve üçüncülük ödülü almak üzere değerlendirilen 2018 yılına ait fotoğraflar, hastane, hastane dışı, siyah ve beyaz, renkli ve doğum sonrası anları içeriyor. Monet ve Nicole bu sayede, doğum fotoğrafçılığının daha ulaşılabilir olmasını, doğumun fiziksel ve duygusal gerçeklerini göstermeyi umuyor.


    Vitrin

    2019'un en iyi doğum fotoğrafları

    En Çok Aranan Haberler