MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adı Efsane'nin yeni oyuncuları belli oldu

Kanal D’nin sevilen dizisi Adı Efsane ekran macerasına kısa bir ara verdi. Sevilen dizi Adı Efsane'den yeni tanıtım geldi. Heyecan uyandıran yeni tanıtımda hem yeni yayın tarihini hem de dizinin yeni oyuncularını duyuruldu..

Kanal D’nin sevilen gençlik dizisi Adı Efsane, 19. bölümüyle sezona ara verip yeni oyuncularla yola devam etme kararı almıştı. Yeni bölüm tarihini büyük bir heyecanla bekleyen dizi takipçileri kadroya dahil olacak yeni isimleri de merak ediyordu.

adı_efsane_1

Adı Efsane yeni tanıtımıyla merakları giderdi. Adı Efsane dizisi yenilenen kadrosu ile yaz boyunca evlere konuk olmaya devam edecek. Ünlü oyuncu Şenay Gürler’in yanı sıra Hayat Bazen Tatlıdır dizisinden tanınan Simay Barlas, ve Ferit Kaya’nın oyuncu kadrosuna dahil olduğu Adı Efsane 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00'de kaldığı yerden devam edecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

adı_efsane_2

Gürol'un vurmasından sonra ağır yaralanan Tarık, Bahar'ın verdiği kan ile hayata tutunmayı başardı; fakat, dinlenmesi gerekiyodu. Şampiyonluk maçına gitmekte ısrar eden Tarık, hayatı ile oynadı. Kıvanç'ın uyuşturucu oyunu ile nezarete atılan tayfa hem Tarık'ın durumunu, hem de yaklaşan şampiyonluk maçını düşünüyordu. Suçsuz olduğu düşünülen Hakan serbest kalınca soluğu Kıvanç'ın yanında aldı. Kıvanç ve adamları tarafından yakalanan Hakan feci dayak yedi. Tarık'a gelen iş teklifinden sonra artık Antalya'da yaşayacaklarını dile getiren Melis, İstanbul'dan ayrılacaklarını Hakan'a söyledi. Duydukları karşısında şaşkına dönen Hakan, ne diyeceğini bilemedi. Melis ve Hakan'ın vedalaşması duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler