HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AFAD’dan yangınzedelere 42 bin lira yardım

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Bolu’nun Mudurnu ve Göynük ilçelerindeki 6 yangınzede aileye gönderilen 42 bin lira para yardımı ailelere teslim edildiBolu’nun Mudurnu ilçesi Mandıra, Mangırlar, Karşıköy, Çavuşderesi, Ordular köyleri ve Göynük’ün Hasanlar köyünde Aralık ve Ocak aylarında meydana gelen yangınlarda 6 ailenin evi yanarak kullanılamaz hale geldi.

AFAD’dan yangınzedelere 42 bin lira yardım

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Bolu’nun Mudurnu ve Göynük ilçelerindeki 6 yangınzede aileye gönderilen 42 bin lira para yardımı ailelere teslim edildi
Bolu’nun Mudurnu ilçesi Mandıra, Mangırlar, Karşıköy, Çavuşderesi, Ordular köyleri ve Göynük’ün Hasanlar köyünde Aralık ve Ocak aylarında meydana gelen yangınlarda 6 ailenin evi yanarak kullanılamaz hale geldi. İl AFAD Müdürlüğü ekiplerince yanan evlerde yapılan tespitler sonrası hazırlanarak Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı’na gönderilen raporların ardından 6 yangınzede aile için Acil Yardım Ödeneği gönderildi.
Acil Yardım Ödeneği adı altında gönderilen 42 bin liralık yardım, aile başı 7 bin lira olmak üzere 6 yangınzede aileye teslim edildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler