SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aleyna Tilki Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında sahne alacak!

"Sen olsan bari" şarkıyısla Galatasaray ile özdeşleşen Aleyna Tilki Sarı-Kırmızılı takımın bu akşam Türk Telekom Stadı'nda yapacağı şampiyonluk kutlamasına katılacağını açıkladı.

Aleyna Tilki'den Galatasaraylı taraftarlara müjdeli haber geldi. Gomis'in attığı her golden sonra çalınan "Sen olsan bari" şarkısıyla taraftarların sevgilisin kazanan Aleyna Tilki şampiyonluk kutlamasına katılacağını açıkladı.

Alelyna Tilki twitterdan "Koca bir sezon ‘Sen olsan bari’yi marş yaptınız bana da klibi erteleyip gelmek düşer.. akşama beraberiz" mesajını paylaştı.

Daha önce Aleyna Tilki klip çekimi nedeniyle kutlamalara katılamayacağını duyurmuştu. Galatasaray, bugün 19:05'te Türk Telekom Stadı'nda şampiyonluk kutlaması yapacak.

aleyna-gomis

aleyna-tilki2

Fatih Terim'in isteğiyle Florya’daki personel de futbolcularla birlikte sahneye çıkacak. Kupanın kaldırılması sırasında coşku tavan yapacak. Cimbom’un, Türk Telekom Stadı’ndaki kutlamalar kuruluş tarihini simgeleyen 19.05’te başladı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yurt dışında olduğu için kupayı başkan vekili Ali Dürüst verecek.

KUMANYA DAĞITILACAK
Kutlamalara katılacak taraftarların Ramazan nedeniyle oruçlu olacağı düşünülerek kumanya dağıtılacak. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında büyük sürpriz! Aleyna Tilki... Teknik ekip ve futbolcular, 18.00’de üstü açık otobüsle Florya Metin Oktay Tesisleri’nden stada geçecek. Terim’in isteğiyle Florya’daki personel de futbolcularla beraber sahneye çağrılacak ve onore edilecek.

KOMBİNESİ OLANA İNDİRİM
Taraftarlar bu şölene şahitlik etmek için 30 ile 100 lira arasında bir para ödeyecek. 2017-2018 futbol sezonunda VIP kombine, sezonluk bilet ve 5’li paket satın alan taraftarlar saat 11:00’e kadar bilet aldıkları takdirde şampiyonluk kutlamayı yüzde 50 indirim ile izleyebilecek.

Galatasaray bu özel etkinlikten kasasına yaklaşık 500 bin TL koyacak. Walt Disney’in ‘Lion Guard’ (Aslan Koruyucu) adlı karakteri de şölenin özel sürprizi olacak. Oyuncular ve çocuklar Lion Guard tişörtleri giyecek.

Dev bir sahnenin kurulacağı stadyumda taraftarların kutlamayı izlemesi için 6 LED ekran olacak. DJ performansı, özel ışıklandırma sistemleri, lazer gösterileri, görsel efektler, tüm tribünlere asılacak 21 özel bayrak, alev makineleri, discoball logolar, payroteknik gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk katacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler