Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Amazon Türkiye'de Beklenen Cuma Haftasına Özel Görülmemiş Fırsatlar!

    Tüm Dünyada merakla beklenen ''Beklenen Cuma'' kampanyasında sadece bugün indirimli olarak sahip olabileceğiniz ürünleri sizler için araştırdık.

    ÇOK SATANLARDA 1. SIRADA !

    Kusursuz sonuçlar için uzun ömürlü ve güçlü performans. Ultimate Anti-Calc kaliteden ödün vermeksizin kısa zamanda çok sayıda parçayı ütülemenize yardımcı olur. Lekesiz şekilde kırışıklık gidermek için üstün buhar gücü ile uzun ömürlü performans için Tefal'in özel kireç toplayıcısını bir araya getirir. Ultimate Anti-Calc üstün ütü performansı sunar, özel kireç toplayıcısı sayesinde uzun ömürlü performansa sahiptir ve en zorlu ütülerin bile üstesinden olağanüstü sonuçlar alarak gelmenizi sağlar. 55 g/dk kesintisiz buhar çıkışı sayesinde hızlı ve etkili sonuçlar almanızı sağlar, 220 g/dk gücündeki şok buharıyla en inatçı kırışıklıkların bile üstesinden gelir ve 3000 W gücüyle hızlı ısınır. Durilium Airglide Autoclean teknolojili tabanı kusursuz sonuçlar için en iyi kayganlıkla kolay ütülemeyi maksimum buhar dağılımıyla bir araya getirir. 350 ml kapasiteli geniş su haznesiyle Tefal Ultimate kısa sürede çok sayıda ütünün üstesinden rahatlıkla gelmenizi sağlar.

    19kasım2

    AmznCTA

    %59 İNDİRİMLE YALNIZCA BUGÜNE ÖZEL BU FIRSATI KAÇIRMAYIN !


    TEMİZLİK SİZE DERT OLMASIN !

    Philips Marathon Ultimate, sert zeminlerden derin halılara olağanüstü kolaylıkta temizlik sağlamak için güçlü siklonik sistemimizi bir üst seviyeye taşıyor. Zemin seviyesindeki ışıklar gizli tozları ortaya çıkarır ve ara vermeye ihtiyacınız olduğunda kapanıp sizi bekler. A+AA Enerji Etiketi ile yüksek performans, sert zeminlerde üstün performans, onay işareti, powerCyclone 8 teknolojisi tozu havadan ayırır, TriActive LED başlık, gizli tozları ortaya çıkarır ve yok eder, otomatik açılma kapanma, sesi keser ve enerji tasarrufu sağlar, alerji filtresi, ince tozları %99,9 oranında hapseder, tek elle tam kontrol ve kolay toz boşaltma işlemi, NanoClean teknolojisi, toz boşaltma işlemi sırasında toz bulutu oluşumunu en aza indirir.

    19kasım3

    AmznCTA

    BUGÜNE ÖZEL %62 İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN !


    KÖZDE KAHVENİN KEYFİNİ ÇIKARIN !

    Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi patentli enerji iletim tabanı sayesinde su altında kolay ve güvenli bir şekilde temizlenebilir sağ ve sol el kullanıma uygun çift akıtma ağızlı cezvesi sayesinde kolay kullanım imkanı sağlar. 4 fincan kapasitesi ile tek seferde 4 fincana kadar kahve servisi yapılabilir. Arzum OK004-B akıllı taşma önleyici sistemi ile güvenli pişirme sunar. Minio Kahve Makinesi'nin ağır ateşte ideal pişirme özelliği közde kahve keyfini evinize getirir. Kahve ölçü kaşığı kahve için en uygun miktarı koymanıza yardımcıdır.

    19kasım5

    AmznCTA

    86,99 TL İNDİRİMLE BUGÜNE ÖZEL FIRSATI YAKALAYIN !


    TEMİZLİK KONUSUNDA RAKİPSİZ !

    Robot Roomba 980, en iyi akıllı telefon uygulaması iRobot HOME, güçlü yeni nesil Li-Ion pili ve iAdapt 2.0 navigasyon sistemiyle temizlikte bugünkü teknolojik zirveyi temsil ediyor. Her zaman ve her yerde tek tuşla kontrol. Zamanın ötesinde şıklık. Öncekilerden 10 kat daha güçlü ve iki kat daha dayanıklı. Rakipsiz ve temizlik konusunda daha önce hiç olmadığı kadar iyi. Gösterişten uzak, kolay uyarlanabilir, bağımsız. Temizlik sırasında kendini şarj eder. Çok yönlü, halı ve her türlü zemine uygun. Cesur 2 cm’ye kadar olan engelleri aşabilir. Tam şarj ile 185 m²'ye kadar temizler.

    19kasım

    AmznCTA

    TAM TAMINA 699,91 TL İNDİRİMLE BU FIRSATI KAÇIRMAYIN !


    MÜKEMMEL ÇEKİŞ GÜCÜ İLE ETKİLİ TEMİZLİK !

    Saç/Tüy Dolanmadan daha uzun süreli ve Etkili Emiş gücü, Anti-Tangle Türbin Fan Teknolojisi sayesinde kir ve saçlarla tıkanmayan toz haznesine sahip olan Samsung Süpürge, CycloneForce Teknolojisi sayesinde mükemmel çekiş gücü sağlar. Böylece yüksek emiş gücü ile temizlik performansını en yüksek seviyede tutarsınız. Dolanmış saçları ellerinizle ayıklamakla zaman kaybetmezsiniz. Büyük kapasiteli toz haznesi 2 litrelik toz ve kiri tutabilir, böylece sık sık boşaltmak zorunda kalmadan çok daha uzun süre temizlik yapabilirsiniz. Ve "sunroof" tarzındaki büyük ve şeffaf kapağı sayesinde eğilerek kontrol etmenize gerek kalmadan, bir bakışla ne kadar dolu olduğunu kolayca görebilirsiniz.

    19kasım4

    AmznCTA

    BEDAVA KARGO FIRSATI İLE BU ÜRÜNÜ KAÇIRMAYIN !


    1146414_650x380

    TÜM BEKLENEN CUMA FIRSATLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

    Milyonlarca üründe inanılmaz fırsatları görmek ve ihtiyacınız olan ürüne Beklenen Cuma haftasında indirimli sahip olmak, hem sizin hem ailenizin yüzünü güldürecek.


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler