Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Amazon Türkiye'de nasıl satış yapılır ?

    Amazon Türkiye’de mağaza açarak rakip e-ticaret sitelerine oranla daha popüler bir pazarda mağaza açmış oluyorsunuz. Amazon Türkiye’de satış yapmak son derece kolay. İşte adım adım satış hesabı açma rehberiniz.

    Amazon Türkiye’de nasıl satış yapmak için neler gerekli ?

    Amazon'da satış yapmak için nasıl bir yol izlenmeli?

    Amazon üzerinden kolayca satış yapabilirsiniz !

    satış 1

    Amazon'da ürün satmak için izlenen adımlardan özetle bahsedicek olursak:

    Amazon Türkiye’nin envanter listesine ekleyerek başlayabilirsiniz. Daha sonra ürün için isabetli anahtar kelime saptaması yapın. Ürün satmak için anahtar kelimeleri girmek önemli bir rol üstleniyor. Kelimelerin özenle seçilmesi aramalarda çıkmasına yardımcı oluyor. Gerekli yolu izledikten sonra sırada ürününüzün satılmasını beklemek var Ürün satıldığında Amazon Türkiye size bununla alakalı bilgilendirme yapacaktır. Ürününüzü alım yapmış kişiye kargo ile ulaştırın. Alıcı onay verdiğinde, Amazon Türkiye belirlediği komisyonu keser ve kalan ücreti hesabınıza yatırır. Temelde Amazon Türkiye’de satış yapmak için takip etmeniz gerekenler bunlardır. Fakat Amazon Türkiye’de mağaza açmak için daha ayrıntılı bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz yazının devamı size rehber niteliğinde olacaktır.

    satış2

    Satış hesabı açarak başlayın

    Satış yapabilmeniz için öncelikli olarak bir hesabınızın olması gerekiyor. Buna Satıcı Hesabı şeklinde tanımlama yapılabilir. Ürün satışı ancak Satıcı Merkezi aracılığı ile yapılacaktır. Dolayısıyla alıcıların sizinle iletişime geçmesi, raporlaması gibi birçok işlem bu şekilde gerçekleştirilebilir. Ürününüzün hali hazırda Amazon Türkiye’de kayıtlı bir ürün olması gerekiyor. Amazon bunu ürün barkod’u üzerinden takip edebiliyor. Ürününüz açık değilse ilgili barkod o ürüne tanımlanıyor ve yeni bir ürün yaratmış oluyorsunuz.

    satış3

    Satışını yaptığınız ürün için mutlaka bir anahtar kelime belirlemeniz şart. Çünkü anahtar kelime internet üzerinden kullanıcıların aratmasında sizin de görüntülenebilmenizi sağlayacak. Yapacağınız işlem işte bu kadar basit artık ürününüzün satılmasını beklemeye başlayabilirsiniz. Ürün satıldıktan sonra Amazon size bir bilgi mesajı gönderecek ve siz de bu mesaj sonrasında ürünü satın alan kişiye kargo ile ulaştırıyorsunuz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler