Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Amazon Türkiye'ye nasıl üye olurum ? Alışverişin pratik yüzü Amazon'a üyelik rehberi !

    Amazon Türkiye'nin açılması uzun süredir konuşulan bir konuydu ve beklenen oldu, Amazon Türkiye sonunda açıldı. Amazon Türkiye'nin açılması akıllara soruları da beraberinde getirdi. Nasıl üye olurum sorusunun cevabını size rehber olacak yazımızda bulabilirsiniz.

    Kullanmak düşündüğünüzden daha kolay

    AMAZON TÜRKİYE'YE HALA ÜYE OLMADIYSANIZ, ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Amazon, sadece güvenilirliği değil aynı zamanda kullanım kolaylığı ile de kalbimizi çalıyor. E-ticaret sitesinin menüleri arasında kaybolan, alışveriş süreçlerini ilerletmede zorlanan müşteriler, siteyi terk ederek alternatiflere yönelme eğiliminde bulunabiliyorlar. Amazon, düzenli yapısıyla bu sorunu ortadan kaldırıyor. Üye olma aşamasında eğer üyeliğiniz varsa ''Giriş yap'' bölümünden giriş yapın. Yoksa bir üyelik oluşturmalısınız. Görseller ile birlikte nasıl üye olabileceğinizi size en yalın haliyle anlatıcağımıza şüpheniz olmasın.

    1 nasıl uye olurum

    Adınız ve E-posta adresinizi girdikten sonra 6 haneli bir şifre oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduğunuz şifreyi unutursanız üzülmeyin değiştirmesi kolay mailinize gelen kod ile kolayca şifrenizi yenileyebilirsiniz. Ama bizden söylemesi üyeliğinizi oluşturduktan sonra şifreyi bir kenara not düşmekte fayda var.

    2amazon

    Üyeliğinizi oluşturduktan sonra sağ üst köşede adınızın çıktığını görebilirsiniz. Geriye dilediğiniz ürünleri seçmek ve sepetleri doldurmak kalıyor. Seçtiğiniz tüm ürünlerin hepsi artık aynı yerde toplanacak. Dolsun sepetler,başlasın alışveriş!

    görsel3
    AMAZON TÜRKİYE'YE HALA ÜYE OLMADIYSANIZ, ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!


    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler