KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ameliyatsız estetik trendleri

    Son yıllarda gelişen teknoloji ile beraber birçok estetik ameliyat artık daha kolay hale geldi. Ameliyatsız estetik, ameliyat korkusu olan ancak estetiğe sıcak bakanlar için bir çözüm olarak görülüyor. Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Cemal Yılmaz, ameliyatsız estetik trendleri hakkında son derece aydınlatıcı bilgilerde bulunarak, bu trendleri madde madde bizler için açıkladı.


    Ameliyatsız estetik tekniklerinin uygulama süresinin klasik yöntemlere göre çok kısa olması, vücuda mümkün olan en küçük müdahale ile gerçekleştirilebilmesi ve iyileşme süresinin öne çıkan avantajları arasında yer alıyor.

    LİFT EFEKTİ

    Yaşlanma ile beraber cildin elastikiyetini kaybetmesi nedeniyle özellikle yüz bölgesinde sarkmalar meydana gelir. Bu sarkmalar kişinin daha yaşlı ve üzgün görünmesine sebep olur.

    Ancak son yıllarda enjeksiyonlar ile elde edilen lifting etkisi birçok kişinin ilgisini çeker. Özellikle görünümün doğallığını bozmayan bu yöntem ameliyatsız estetik trendlerinin başında geliyor.

    ÇENE VE BURUN ESTETİĞİ

    Uzun yıllar boyunca burun estetiği, estetik ameliyatların en popülerlerinden birisi olmayı başardı. Ameliyatsız estetik yöntemlerinde de burun yine en çok tercih edilen bölgelerden biri.

    Şekil verici dolgu maddeleri ile burnun kusurları ortadan kaldırılabilir. Benzer şekilde çıkık çene ya da çene kemikleri herhangi bir operasyona gerek kalmadan doğal bir görünüme kavuşturulabilir.

    ÖRÜMCEK AĞI ESTETİĞİ

    Çeşitli dalga boylarına sahip lazerler sayesinde artık kılcal damarların neden olduğu örümcek ağı görünümü ortadan kaldırılabilir. Kan damarları içerisindeki pigmentlere uygulanan bu yöntemle istenmeyen görünüme sahip olan damarlar soldurulur.

    Bu yöntem özellikle 4 mm’den daha küçük son derece ince damarlar için son derece etkili. Hafif görünümler tamamen ortadan yok olurken aşırı miktarda yaşanan renk değişimlerinde %90’a varan iyileşme elde edilir.

    BÖLGESEL ZAYIFLAMA

    Vücudun bazı bölgelerinde yağ yağmak ve kilo vermek daha zor olur. Vücut yapısı gereği özellikle bel bölgesi ve baldır bölgesi gibi yağ tutmaya müsait bölgeler diyet ve düzenli spor ile çok zor incelir.

    Bunun sonucunda meydana gelen duruş ve görünüm bozukluğu, selülit ya da sarkma gibi durumlarda ameliyatsız yöntemler yeniden şekillendirmek için tercih edilir. Kızıl ötesi ve radyo frekans dalgaları bu bölgelerde yer alan yağ tabakasının parçalanmasında kullanılır.

    Op. Dr. Ali Cemal Yılmaz
    Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı

    www.alicemalyilmaz.com
    Instagram: @dralicemalyilmaz
    Facebook: @alicemalyilmazz
    Op. Dr. Ali Cemal Yılmaz - YouTube

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler