KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ameliyatsız gençleşmenin yolları

    Ameliyatsız estetik teknikleri son yıllarda oldukça popüler olmaya başladı. Bıçak altına yatmak istemeyen, estetik operasyonlardan sonraki iyileşme sürecinden çekinen insanlar için her geçen gün yenilenen ameliyatsız teknikler oldukça etkili çözümler sunuyor. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Emre Hocaoğlu, bıçak altına yatmadan ameliyatsız gençleşmenin püf noktalarını bizler için paylaştı.

    İPLE YÜZ GERME

    İple yüz germe ya da d lift olarak bilinen bu teknik özel olarak üretilen ipliklerin cilt altına yerleştirilmesi ile uygulanır. İple yüz germe uygulamalarından sonra sarkma, kırışıklık ve mimiğe bağlı çizgiler ortadan kaldırılabilir.

    Uygulama lokal anestezi ya da anestetik kremler eşliğinde yapılır ve yaklaşık olarak 45 dakika içerisinde tüm yüzde işlem tamamlanmış olur. Yüzde hangi bölgeye müdahale edileceğine göre seçilen ip çeşidi değişiklik gösterir.

    Uygulamanın hemen ardından günlük hayata dönmek mümkün. Yüz germe gibi oldukça zorlu bir operasyonu ameliyatsız bir şekilde gerçekleştirmeyi mümkün kılan bu teknik sayesinde kısa sürede etkili bir değişim elde etmek sağlanmış oluyor.

    KAŞ ASMA

    Göz bölgesi yüzün sahip olduğu görünümü doğrudan etkileyen önemli bir bölge. Göz ve çevresinde yorgun bir görünümün olması kişinin olduğundan daha yaşlı gözükmesine neden olur. Özellikle kaşlarda ve göz kapaklarında meydana gelen düşmeler bakışların derinliğini ve canlılığını azaltarak kişinin görüntüsünü olumsuz etkiler.

    Bu sorunları ortadan kaldırmak için tercih edilen ameliyatsız estetik tekniklerinden birisi de iple kaş asma tekniğidir. Herhangi bir kesi ve dikiş olmadan yapılan uygulamada kaşlardaki düşüklük giderilebiliyor.

    Cerrahi müdahale ile kıyaslandığı zaman oldukça avantajlı olan iple kaş asma tekniği pansuman gerektirmeyen, iz bırakmayan ve kişinin kısa sürede günlük yaşamına dönmesine olanak sağlayan bir teknik.

    ŞAKAK GERME

    Göz kenarlarında ve şakaklarda meydana gelen kırışıklıklar ile sarkmalar için çözüm sunan şakak endolift olarak da bilinen şakak germe uygulaması ile kişinin çok daha genç ve canlı gözükmesi sağlanır.

    Bu işlemde lokal anestezi altında saçlı deride saç içerisinde açılan deliklerden içeri girilir ve bölgede germe işlemi yapılır. Uygulamadan hemen sonra normal hayata dönmek mümkün.

    Şakak germe tekniğinde kullanılan ataçlar tamamen cilt ile uyumludur ve zamanla kaybolur. Uygulama kişinin ihtiyaçlarına göre ataçlar eridikten sonra yeniden tekrarlanabilir.

    Doç. Dr. Emre Hocaoğlu
    Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

    www.emrehocaoglu.com
    Instagram: @dremrehocaoglu
    Facebook: @docdremrehocaoglu
    YouTube - Doç. Dr. Emre Hocaoğlu

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler