KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ameliyatsız popo dikleştirme mümkün mü?

    Birçok kişi başlığı görünce bu da nerden çıktı diyebilir. Asırlardır kadınları daha dişi, seksi ve çekici kılan en önemli sembollerden biri kalkık dışa bombeli selülitsiz sıkı kalçalarıdır. Uzman Dermatolog Deniz Koral, “Ameliyatsız popo dikleştirme mümkün mü?” sorusunu en ayrıntısına kadar bizler için açıkladı.

    Birçok kadının böyle bir sorunu olmayabilir ama her yıl binlerce kadının ‘Brezilya poposu’ yaptırmak için bıçak altına yattığını, on binlercesinin de kalçalarına dolgu maddeleri enjekte ettirdiklerini düşünürsek ne demek istenildiği daha iyi anlaşılmış olacaktır. Erkekler dolgun ve yuvarlak kalkık kalçalardan hoşlanırlar. Daha seksi ve güzel bulurlar. Aynı zamanda kadınlar da Brezilya poposu gibi kalkık bombe selülitsiz kalça hayali kurarlar. Tıpkı dik ve dolgun göğüslere ve selülitsiz bacaklara sahip olmak gibi..

    POPOLAR NEDEN DÜŞER?

    Evet o zaman asırlardır gözden düşmeyen her kadının arzu ettiği dar ve selülitsiz kalçalar ve arkaya doğru çıkık popolar neden düşer? Aşırı kilo alıp verme sonucunda bazı kişilerde popo düşer. Kalçalar ve bacak içinde sarkmalar görülebilir. Bir de genetik olarak poponuz düşük olabilir. Tabi yerçekimini de unutmamak lazım. Olaya bilimsel bakacak olursak, Kadın vücudunda genetik olarak 21 milyon, erkek vücudunda ise 18 milyon yağ hücresi vardır. Ayrıca kadın bedeninde lenfatik dolaşım daha yavaştır.

    KAS DOKUSU VE HAREKETİ KADINLARDA DAHA AZ

    Lenfatik akımda da en önemli unsurlardan biri olan kas dokusu ve hareketi kadınlarda daha azdır. Tüm bu özellikler kadınlarda yağ dokusunun daha fazla ve hızlı artmasına, ayrıca portakal kabuğu görünümündeki selülite de neden olur. Bir de hormonal değişiklikleri ve menopozu, kolay kilo alıp vermeleri de düşünürsek bölgesel yağlanma, sarkma ve selülit de yardım çığlıkları atmamız kaçınılmaz olur.
    Gelişen teknolojinin bize sunduğu son yeniliklerden yeni nesil şok dalgası cihazı ameliyatsız popo dikleştirme ve selülitin tedavisi yanında bölgesel yağlanma ve elastikiyet kaybına da çözüm getirmektedir.

    ŞOK DALGASI UYGULAMASI

    Dünyada ilk uygulaması ünlü şarkıcı Madonna üzerinde yapılan bu yöntem popülerliği hızla artmış popo kaldırma ve selülitte önemli bir yere yerleşmiştir. Yeni nesil şok dalgası ne radyo dalgası ne de ultrasound olmayan akustik titreşim esasına dayalı bir cihazdır. Bu cihaz dokuya güçlü şok dalgaları göndererek portakal kabuğu görüntüsüne yol açan fibröz septaları parçalar, lenfatik drenajı artırır. Aynı zamanda da yağ hücrelerinin kırılmasını sağlar. Yani şok dalgası uygulaması ile pek çok sorun aynı seansta çözüme kavuşabilir.

    YENİ NESİL SHOCK WAVE SİSTEMİ

    Ağrısız ve acısız bir yöntem haftada 2 kez olmak üzere 6 seans yeterli olmakta, ilk seanstan itibaren de değişiklikler hissedilebilmektedir. Bu cihazda dikkat çekici bir özellik de popo dikleştirme uygulamasının olmasıdır. Bilindiği gibi termal cihazlar popodaki yağı homojen azaltamaz ve çökmeler oluşturabilir. Yeni nesil shock wave sistemi olan bu cihaz basen ve kalça bölgesine uygulanabildiği gibi aynı zamanda popo üzerine uygulanarak popo dikleştirme protokolü ile farklılık yaratmıştır.

    POPO VE BACAKLAR DIŞINDA HANGİ ALANLARDA KULLANILIR?

    Popo ve bacaklardaki uygulamaların yanı sıra gebelik ve doğum sonrası kilo kaybı sonrası oluşan çatlak ve elastikiyet kaybı ile karın bel bölgesindeki kalıplaşmış yağ depolarının yok olmasında da etkilidir. Kadınlar için güzelleşmek ve daima güzel görünme arzusu yüzyıllardır değişmeyen bir gerçektir ve içgüdüseldir. Bakımlı daha seksi ve güzel bir bedene sahip olmak için olumsuz değişiklikleri düzeltmek ve yapılanı korumak bu yüzden çok önemlidir.

    Sadece tartıda gördüğümüz ideal kiloya ulaşmak tek amaç olmamalı, vücudun çıplak olarak da daha dişi daha seksi daha çekici ve biçimli görünmesi selülitsiz dik sıkı bir poponun ve bacakların olması, biz kadınların en büyük arzusudur. Giydiğimiz kıyafetlerin yakışması plajda rahatça dolaşabilmek kendimize güveni ve hayat motivasyonumuzu artırdığı bir gerçektir. İstediğimiz şekilde bir bedene sahip olmak artık hayal değil.

    Uzm. Dr. Deniz Koral
    Dermatolog

    www.koralklinik.com
    Facebook: @koralklinik
    Instagram: @koralklinik

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler