KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ameliyatsız yüz gençleştirme

    Genç kalmak, geçen yıllara inat dinç olmak, yaşınızın en iyisi olmak, sağlıklı güzellik hepimizin gündeminde. İçinizdeki güzellik dışınıza da yansımalı. Bunun için, son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte uygulatabileceğiniz birçok ameliyatsız gençleşme yöntemi de çok konuşulur oldu. Hem genetik faktörler hem de çevresel kirlilik, güneş, sigara gibi etkilerle yaşlanma süreci oluşuyor.

    Botoks (botulinum toksin), ilk sırada tercih edilen antiaging işlemdir. Mimiklerin oluşturduğu çizgileri önlemek ve tedavi etmek amacıyla kullanılır. Kaş çatma, kaş kaldırma, alın, göz çevresi, dudak üzeri, çene, boyun ve dekoltedeki çizgiler için 25-30 yaş itibariyle kullanılmaya başlanabilecek, ileri yaşta bile olsanız etki alınabilecek en pratik seçenektir. En önem verdiğim nokta kişiye özel planlanarak doğal ve ifadeyi bozmayan uygulamalar yapılmasıdır. Yılda 2-3 kez tekrarlanması gerekir. Diğer işlemler ile kombine edilebilir.

    Dolgu uygulamaları, yüzdeki kemiklerde yavaş yavaş kayıplar olması ve yağ yastıkçıklarının sarkması sonucu oluşan hacim kayıplarını ve çizgileri düzeltmek, belirginleşen asimetrileri ortadan kaldırmak, yanaklara, dudaklara dolgunluk vermek, şekillendirmek amacıyla kullanılır. Hyaluronik asit en sık tercih edilen dolgu maddesidir. Bu madde insanlarda da bulunur ve deriye su çekerek tamirat sağlar. Yaşlanma nerede etkisini gösteriyor ise ona göre bir kişisel planlama yapılır. Uygun teknikle, altın oran dediğimiz birtakım matematiksel güzellik verilerine de başvurarak işlem yapılırsa çok daha çekici görünüme sahip olabilirsiniz. Yılda 1-2 uygulama genelde yeterlidir.

    Mezoterapi vitamin, antioksidan, SomonDNA gibi sıkılaştırıcı, nem verici, tamirat hızlandırıcı çeşitli karışımların; PRP ise kişinin kendi kanından ayrıştırılan büyüme faktörlerinin deri altına çok küçük iğneler ile enjesiyon şeklinde uygulanmasıdır. Zaman içinde yaşlanma etkilerine maruz kalan hücreleri gençleştirmek için en faydalı ve en sık tercih edilen gençleştirici işlemlerdir. Hücrelere, direk olarak ihtiyacı olan malzemeleri vermemizi sağlar. Hücreleri canlandırmak ve parlaklık vermek, sarkmalara karşı gelmek, sıkılaştırmak, antiaging tamirat, izlerin giderilmesi, nemlenme ve güçlenme için seçilebilir. Kullanılacak içerikler kişinin cildi değerlendirilip belirlenir. Ardından krem ile uyuşturma yapılır. İşlem ağrılı, acılı değildir. Sonrasında kızarıklık ve morluk genelde oluşmaz. İş ve sosyal hayatınıza anında devam edebilirsiniz. Birkaç seans içinde cildinizdeki gençleşmeyi farkedebilirsiniz.

    iStock-674497564

    Lazer ve enerji bazlı cihazlar diğer işlemlerle kombine edilebilen ve deriyi çeşitli katmanlara ulaşarak sıkılaştıran, izleri, sarkmaları gideren, leke ve damarları yok eden, parlaklık veren, yağ eriten özelliklere sahip olabilir. Kişinin deri yapısına ve yaşlanma özelliklerine bağlı olarak uygun cihaz seçilmelidir. Seanslar cihaza, mevsime ve patolojiye göre planlanır. Örneğin fraxionel lazerler 1-3 seans, 2-4 haftada bir; IPL 1-4 seans, 1-3 haftada bir yapılabilir.

    Kişiye özel planlanan ve bütünsel yaklaşım mantığını taşıyan işlemlerle doğal ve genç görüntünüzü korumak mümkün.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler