SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Ancak gerizekalı bir antrenör bunu yapardı"

Usta yorumcu Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında Başakşehir-Galatasaray maçının devre arası ve sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erman Toroğlu'nun hedefine Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor vardı.

İşte Erman Toroğlu'nun sözleri: "Tudor kaşınıyor bunda bir şey var. Çift santrafor çıkıyorsun Emre oynar oynamaz. Başakşehir standart bir takım. Belli bir şeyleri oynayan, çok iyi yardımlaşan, açığı kapatan, ileri gidip gelen bir takım. Sen farklı şeyler denemeye kalkarsan böyle olur. Emre olduğu zaman öyle ya da böyle diğer oyuncular ona topu veriyor. Emre yönlendiriyor. Emre'nin olmaması Başakşehir için iyi oldu.

Bu takıma karşı orta sahayı kalabalık tutacaksın. Başakşehir kaleci ile top yapıyor. Hep ellen en doğru yakındaki adama sokuyor. Böyle devam ederse fark artarak gider. Şu anda en hazır takım Başakşehir. Beşiktaş'a baktığında bunlar daha komplike oynuyor. Beşiktaş'ın tek farkı seyircisi. Başakşehir oynatmadı ilk yarı Galatasaray'ı. Bütün toplar Başakşehir'e gidiyor, hem hücumda hem savunmada. Yere iyi basıyorlar ve leblebi gibi geçiyorlar.

Taffarel gittikten sonra Muslera'da sıkıntı oldu. Ben onu görüyorum. Ceza alanına hakimdi şimdi öyle değil. Galatasaray sezon başında göze hoş gelen futbol oynuyordu şu an oynamıyor."

Başakşehir öyle ya da böyle tıkır tıkır top oynuyor. Galatasaray sahada yok, çok ve net. Galatasaray'da iki forvet oynuyor ama oynayamıyorlar. Sen bu takıma karşı bunu deneyemezsin. Daha zayıf takımlara karşı oyna. Çift santrafor kolay bir şey değil. Tudor futbolculara bıraksın çıksın daha iyi oynarlar. Başakşehir arkadan çok iyi çıkıyor. Çok rahat geliyorlar."

MAÇ SONU

"Galatasaray'da futbolcular mutsuz, bu görülüyor. Gomis gol atıyor pek sevinmiyor. Başakşehir istese daha fazla atardı. Ben gerizekalı bir antrenör olsam Başakşehir'e karşı çift santrafor oynatırım. Ancak gerizekalı bir antrenör bunu yapar. Tudor'un futbolcular ile arası iyi değil. Rodrigues girdi, hemen pozisyon buldu Galatasaray.

Abdullah Avcı rezil etti Tudor'u. Bir takımı ancak bu kadar bozarsın. Tudor kaşınıyordu, Abdullah Avcı bu akşam her yerini kaşıdı. Sezon başı takımı aldı bu hale getirdi. Hakem acıdı Galatasaray'a 1 dakika uzattı. Bir tane daha atarlar rezil olurlar diye düşündü herhalde.

Yönetici olsam oturur konuşurum oyuncularla, Tudor'la. Kim istiyor sorarım oyunculara, 20'sinden 15'i istemiyorsa Tudor'u yollarım. Tudor artık bu malzemeyi bir sisteme oturtmalı. Sürekli değişiklik yapman gerizekalılık. Elindeki topçuya göre oynayacaksın. Bu takım sezon başında çok iyi oynuyordu. Şimdi?

Başakşehir şu anda tam takım. Kerim'i gördün mü attı yine golünü. Arda'yı Galatasaray alırsa çok kötü olur. Arda gelirse büyük hata olur. Arda gitsin İngiltere ligine orada oynasın. Galatasaray'da çare Fatih Terim. Gelirse toparlar çünkü tanıyor. Ayrılma şekli biraz şey olmuştu şimdi gelir kendini kanıtlar yeniden. Bu topçularla, bu teknik direktörle zor. Adamın suratına baksana. Başkan Florayaya niye gidiyor. Onun orada işi ne. Futbolcularla yüz göz lastik patlar sonra."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler