SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Andre Castro Fenerbahçe'yi bekliyor

Bonservisi elinde olan ve pek çok Süper Lig takımından teklif alan Kasımpaşa’nın eski oyuncusu, menajeri aracılığıyla Fenerbahçe’ye haber gönderdi. Andre Castro, önceliğinin Sarı-Lacivertli formayı giymek olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin transfer hedeflerinden biri de, Kasımpaşa’da forma giyen Andre Castro’ydu. 2013’ten beri Paşa’da kariyerini sürdüren ve geride bıraktığımız sezon sonunda sözleşmesi sona erip, bonservisini eline alan Castro’ya Süper Lig’den birçok takımın talip olduğu konuşuluyor.

Yurt dışından teklif alan 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun aklında ise sadece Fenerbahçe yer alıyor. Kanarya’nın gündemindeki Castro için yapılan görüşmelerin son derece olumlu geçtiği gelen haberler arasında yer alırken, Portekizli oyuncunun önceliğini Sarı-Lacivertliler’e verdiği bildirildi.

Gözler Kocaman’da...

Son ana kadar Fenerbahçe’nin son kararını bekleyecek olan tecrübeli futbolcu konusunda gözler, teknik direktör Aykut Kocaman’da olacak. Kocaman’ın, yönetimle yapacağı transfer görüşmelerinde Castro ile ilgili net kararın oyuncuya bildirileceği öğrenildi.

(Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler