YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ani tatlı krizlerine ilaç gibi gelecek muzla yapılan 7 tarif

    Yemekten hiçbir şekilde bıkmadığımız muzun çayından tutun da turtasına varana kadar yaptık. Hepsi de birbirinden lezzetli oldu! Denemek isteyenleri hemen şöyle alalım :)

    Çikolatalı muz kızartması

    muz kızartması

    Muz yeme alışkanlığımızı farklılaştırıyoruz ve muzu içini çikolata ile doldurup bir güzel kızartıyoruz. Özellikle minnoşlar bu lezzete bayılacak. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Ev yapımı muzlu puding

    puding
    Onca hazır markaya taş çıkaracak puding kendi mutfağınızda pişirmeniz mümkün. Bebe bisküvisiyle uyumu ise şahane! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Muzlu çay

    muzlu çay

    Kilo kontrolünde zorlanan için iyi bir haberimiz var. İştahınızı bıçak gibi kesecek olan muzlu çayla çok daha rahat bir şekilde diyet yapmanız mümkün. Hem tadı güzel hem de etkileri. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Çubukta çikolatalı muz

    çubukta

    Çubukta muz tarifi o kadar basit ki çocuğunuzla beraber bile yapabileceğiniz eğlenceli bir aktivite dahi olabilir. İhtiyacınız olan şeyler; muz, çikolata ve çubuk! Tarifin detayları için tıklayın.

    Muz pudingli cheesecake

    kek

    Daha önce pudingli cheesecake yediniz mi? İlk kez deneyeceklerdenseniz bu tatlının müptelası olmanız an meselesi. Üstelik son derece basit, vaktinizden çalmayan bir tarif. Detaylarını öğrenmek için tıklayın.

    Yulaflı muz topları

    muz
    Bu bir güne merhaba tatlısı arkadaşlar. Eğer sabahları üşenmeyenlerdenseniz size iyi gelecek bir tarif vereceğiz. Lezzetli olmasının yanı sıra son derece sağlıklı. Siz üşeniyorsanız gözünüzü korkutmayalım, kendisi oldukça pratiktir. Bu tatlıyı yapmanız için uyanmanız yeterli :) Detayları için tıklayın.

    Fırınlanmış muz dilimleri

    muz dilim

    Günün her saatinde tüketebileceğiniz çıtır muz dilimlerini cips niyetine tüketebilirsiniz. Diyetisyen İpek Ağaca Özger'den geliyor şimdiki tarifimiz. Detayları için tıklayın.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler