SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalyaspor Nasri için bonservis bedeli ödemedi

Spor Toto Süper Lig'de sezonun en önemli transferlerinden biri olan Samir Nasri'nin Antalyaspor'a maliyeti belli oldu. Antalyaspor'un, Nasri için Manchester City'ye bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenilirken, yıldız oyuncuya 4 milyon euro yıllık ücret ödeyeceği belirtildi.

Yaz döneminden itibaren 10 numara transferi çalışmasını sürdüren Antalyaspor, transferde bombayı patlattı. Akdeniz ekibi, Manchester City forması giyen Samir Nasri'yi 2 yıllığına kadrosuna kattı. Fransız yıldızın Antalyaspor'a maliyeti belli oldu.

Antalyaspor'un yıldız futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği öğrenildi. Yapılan anlaşma gereği Antalyaspor'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı Samir Nasri'yi başka bir kulübe satışı durumunda ise Manchester City kulübüne %40 pay verecek.

Nasri’nin yıllık 4 milyon Euro + bonus alacağı öğrenildi.

Samir Nasri’nin kullandığı tedavinin yasaklı olmasına rağmen 6 saatlik bir sürede 50 miligramdan az alındığında oyuncu yasaklı madde (doping) yapmamış sayılıyor.

Diğer yandan Samir Nasri’nin geçen sezon kullandığı tedavi yöntemi WADA tarafından yasaklı olmasından dolayı Antalyaspor Kulübü özel bir sözleşme yaptı. 3 gündür Antalyaspor’un hukukçuları yaptıkları çalışmalar sonunda Fransız futbolcunun olası bir cezasında Antalyaspor’un tüm finansal haklarının korunacağı şekilde sözleşme yapıldığı kaydedildi.

(Ajansspor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler