HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arabasının üzerine çıkıp uzun namlulu silahla rastgele ateş açtı!

'Sakin kent' ünvanına sahip İzmir'in Seferihisar ilçesinde, meydanda arabasının üzerine çıkan C.M. isimli şahıs, elindeki uzun namlulu silah ile sağ sola ateş ederek ''Burada uyuşturucu satanı etek giydiririm, gezdiririm. O çocuk uyuşturucu ticareti yapmadı'' diye bağırdı. Bu korku dolu anlar ise vatandaşın kamerasına yansırken şüpheli şahıs arabasına binip kayıplara karıştı.

Arabasının üzerine çıkıp uzun namlulu silahla rastgele ateş açtı!

Dün akşam üzeri, Seferihisar Çarşı merkezinde, beyaz bir araçla gelen ve isminin C.M. olduğu belirtilen bir erkek şahıs, yolun ortasına aracını park edip, elindeki uzun namlulu silah ile aracının üzerine çıktı.

Elindeki uzun namlulu silah ile 4 el havaya ateş eden şahıs, çevrede korku dolu anların yaşanmasına neden olurken ''Burada uyuşturucu satana etek giydiririm, burada gezdiririm. O çocuk uyuşturucu ticareti yapmadı. Burada uyuşturucu ticareti yapanları yakaladılar. Karakoldan saldılar. Böyle memleket mi olur, böyle adalet mi olur? Ben Türkiye Şampiyonasını bu Seferihisar'a getirdim. 3 gün kala uyuşturucu satıcılığından cezaevine girdim. İspatlayın. O çocuk neden yatıyor'' diye bağırdı.

Çevredeki vatandaşlar ise bu anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Yaklaşık 2 dakika boyunca çarşı ortasında terör estiren C.M., arabasına binip kayıplara karıştı.

(İHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler