SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman'dan maç öncesi hakeme uyarı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor mücadelesi öncesinde flaş açıklamalar yaptı. Maçın hakemini uyaran Aykut Kocaman, 'Maçın hakeminin maçı yorumlaması, maçın önüne geçecek gibi gözüküyor' ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'dan ilginç sözler! Spor Toto Süper Lig'deki Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesinde Aykut Kocaman, hakem Ali Palabıyık hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Aykut Kocaman, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda hakemin kararlarının etkili olacağını söyledi.

İşte Aykut Kocaman'ın maç öncesindeki sözleri...

''Maçın hakeminin maçı yorumlaması, maçın önüne geçecek gibi gözüküyor. Trabzonspor, oyunun gidişatını etkileyecek taktik fauller yapıyor. Bu durum, oyunun gelişimini etkileyebilir. Trabzonspor sertlik sınırını aşan fauller yapıyor.''

GIULIANO 11'DE YOK

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile Ülker Stadı'nda karşılaşacağı maçta Aykut Kocaman, kadroda yine değişikliklere gitti. Kocaman, Trabzonspor maçında ilk kez Fenerbahçe formasını giymesi beklenen Giuliano'yu ilk 11'e almadı.

SOLDADO YERİNE VAN PERSIE

Tecrübeli teknik direktör, sakatlığı sebebiyle Vardar ile oynanan maçın kadrosuna alınmayan Robin van Persie'yi yeni transfer Roberto Soldado yerine sahaya sürdü. Vardar maçına ilk 11 başlayan Ahmethan ise şans bulamadı.

KALEDE YİNE DEĞİŞİKLİK

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında Göztepe karşısında hatalı bir gol yiyen ve eleştiri oklarını üstüne alan Volkan Demirel, Vardar ile oynanan Avrupa Ligi maçında kaleyi Carlos Kameni'ye kaptırmıştı. Aykut Kocaman, Trabzonspor maçında kaleciyi yine değiştirdi ve kaleyi Volkan Demirel'e emanet etti.

YEDEKLERDE STOPER YOK!

Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde stoper bulundurmaması da dikkat çekti. Yedeklerde defansif olarak sadece Hasan Ali Kaldırım yer alırken şu isimler yedek kulübesinde bulundu; Kameni, Hasan Ali, Ozan Tufan, Giuliano, Muhammed Samed, Aatif, Oğuz Kağan, Ahmethan, Soldado

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler