SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman'dan Volkan Demirel kararı

Türkiye şimdiden pazar akşamı Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini konuşmaya başladı... Tartışılan bir başka isim ise Volkan Demirel.

Ve gözler Galatasaray-Fenerbahçe derbisine çevrildi... Pazar akşamı sarı kırmızılıların sahası Türk Telekom Stadı'nda oynanaca derbi iki tarafı da heyecana sardı... Galatasaray da, Fenerbahçe de 3 puana kilitlenmiş durumda. Ancak, tartışılan bir isim ise Volkan Demirel. Galatasaray Başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin'in, "Derbi için tek endişem var o da Volkan Demirel... Kişisel olarak, Volkan Demirel oynamasını istemem. Çünkü taraftarımız onunla uğraşıyor" sözleri, gündeme damga vurdu... Peki, Volkan Demirel pazar akşamı ne yapacak?

Aldığımız bilgilere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman kalede Kameni'yi düşünüyor... Ancak, Galatasaray tribünle her zaman sert tartışmalar içinde olan tecrübeli file bekçisinin de sahaya banko çıkma olasılığı çok da az değil... Çünkü, Aykut Kocaman bu olayı da taktiksel bir hamle olarak görüyor... Volkan Demirel'i oynatıp, Galatasaray taraftarının takımla bağını kesip bu durumu Volkan Demirel üzerine çevirmeyi de planlıyor... Özetle, Volkan Demirel pazar akşamı Fenerbahçe ilk 11'inde olursa kimse şaşırmasın... Aykut Kocaman bu kararını maç saatinde verecek... Şu anki durum yüzde 51 Kameni...

(HÜRRİYET)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler