KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Chrissy Teigen emzirme eleştirilerine aldırmıyor

    Geçtiğimiz hafta bebeği Miles'i emzirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Chrissy Teigen yine bildiğinden şaşmadı. Mahrem anları yayınladığı gerekçesiyle birçok kişiden eleştiri alan Teigen, yorumlara aldırış etmediğini gösterdi.

    Ailesiyle Bali'de tatil yapan oyuncu ve model Chrissy Teigen sosyal medyada özel anlarını paylaşmaya devam ediyor. Oğlunu emzirdiği anları milyonlarca takipçisiyle paylaştıktan sonra bazı takipçilerini çok kızdıran Teigen, umurumda değilsiniz mesajı verdi.

    1

    Çıplak bir şekilde şezlonga uzanan ve oğlunu emziren Chrissy, ''annelik gerçeklerini göstermekten asla utanmıyorum. Menstruasyon, doğum, emzirme, cinsellik bunlar tamamen doğal şeyler. Dünyada utanılacak başka şeyler var'' diye konuşuyor.

    640xauto
    Chrissy'in geçtiğimiz günlerde paylaştığı bu fotoğraf oldukça ses getirmişti.

    Takipçilerinden biri "Çocuk doğurmak, cinsellik doğal şeyler. Ama bu benim Chrissy Teigen ya da başka ünlüleri bebek emzirirken ya da banyo yaparken görmekten hoşlandığım anlamına gelmiyor" diye yazmış, Teigen de bu eleştirilere "Ben de sonu gelmeyen havuz pozlarını, Coachella Festivali selfie'lerini umursamıyorum. Ama insanların yaşamlarına karışmıyorum" diye yanıt vermişti.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler