SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babel: 'Konuşup başımı belaya sokmak istemiyorum'

Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta büyük bir üzüntü hakim. Maçın ardından konuşan Ryan Babel, kendi oyunlarını oynamakta zorlandıklarını söyledi. Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri de maçın ardından Şenol Güneş'in kendilerini tebrik ettiğini belirtti.

Oyunun gereğinden fazla durduğunu söyleyen Babel, "Kesinlikle gergin bir maçtı. Başlangıçtan itibaren oyunumuzu oynamakta zorlandık. Oyun gereğinden fazla durdu." dedi.

Babel muhabirin "Beşiktaş istediğini veremedi. Sence bunun sebebi neydi?" sorusuna ise, "Herkes sebebini biliyor ama bununla ilgili yorum yapıp başımı belaya sokmak istemiyorum." cevabını verdi.

Fabri: 'Şenol Güneş bizi tebrik etti'

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri de, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Fabri'nin açıklamaları şöyle;

Kazanmak için gelmiştik, kazanamadık üzgünüz. Bu ambiyanslar derbilerde genelde oluyor. Pek futbol olmuyor. Ortaya güzel bir oyun çıkmadı. Çok fazla kart vardı, çok fazla söyeleycek bir şey yok. Biz bu maça futol oynamak için çıktık. Hocamız da maçtan sonra tebrik etti. Yapabileceklerimizin gepsini yaptık ancak bazı şartlardan dolayı kazanamadık. Bu maç bizi çok fazla etkilemez, gözümüz arkada kalmıyor. Elimizden geleni yaptık. Şimdi önümüzde önemli bir maç var, Şampiyonlar Ligi’ne odaklanacağız.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler