YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Baharı karşılıyoruz: Mart ayı sebzeleriyle yapabileceğiniz şahane tarifler

    Güneş nihayet yerinde! Baharı karşıladığımız şu günlerde Mart ayının en taze sebzeleri kullanarak mevsime yakışır yemekler pişireceğiz sevgili okur. Tıpkı bu yemekler bahar gibi! Tazecik, lezzetli ve afiyetle yenesi...

    Portakallı kereviz

    iStock-876475118 (3)
    Yumuşacık, ağızda dağılan bir lezzet... Mevsimin son portakallarını kereviz yemeğinde değerlendiriyoruz ve misler gibi bir akşam yemeğine imza atıyoruz. Son derece hafif bir yemek aynı zamanda. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Ispanak mücveri

    mğcver
    Demir deposu ıspanağın yemeğinden sıkılanlar için oldukça lezzetli bir tarif önereceğiz. Kızartma olduğunu bakmayın, malzemeleri son derece sağlıklı. Dilerseniz fırına da atabilirsiniz. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Baharatlı bakla cipsi

    bakla
    Mevsimi geldiyse eğer en güzelinden değerlendirmek isteriz! Üstelik bu tarif birçok cipse bedel ve kat kat daha sağlıklı. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Enginarlı pilav

    enginar
    Enginarın en lezzetli olduğu mevsime giriş yaptık. Ger bir lokmada keyif veren enginar bu sefer pilavın içine girdi. Tadını merak edenler için tarifini şuraya bırakıyoruz.

    Pazı sarması

    pazı
    Tek tek haşladığımız pazı yapraklarını teker teker sarıp mis gibi pazı sarması tarifi hazırlıyoruz. Tazecik pazı yapraklarını kullandığımız sarma tarifinin sosu da muazzam! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Limonlu kuşkonmaz

    kuş
    Ana yemeklerinizin yanına çok yakışacak sağlıklı ve lezzetli bir soğuk meze hazırlıyoruz. Sadece 15 dakikada yapılabilen limonlu kuşkonmaz, diyet yapanlar için de son derece ideal. Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.

    Havuçlu yumurta kızartma

    havuö
    İddia ediyoruz böyle bir lezzet daha önce tatmadınız! Havuç ve yumurtanın böyle bir ikili olduğu aklınıza bile gelmedi! Tarifin detaylarını görmek için tıklayın.


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler