SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir - Club Brugge maçı bugün saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir ilkler için sahada!

Başakşehir - Club Brugge maçı bu akşam oynanacak. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında Medipol Başakşehir, Club Brugge'u ağırlıyor. Gçeen hafta oynanan ilk maç 3-3 berabere bitmişti. Başakşehir, Club Brugge'u yenerek hem tur atlamak hem de ilkleri yaşamak istiyor. Peki Başakşehir - Club Brugge maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz mi yayınlanacak? İşte detaylar...

Başakşehir, Club Brugge ile rövanş maçına hazır. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda bu akşam Başakşehir ile Club Brugge, rövanş maçına çıkıyorlar. Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Başakşehir - Club Brugge maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak merak ediliyor. Peki Başakşehir - Club Brugge maçı saat kaçta, hangi kanalda? maç yayını şifresiz mi olacak?

BAŞAKŞEHİR - CLUB BRUGGE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın Club Brugge takımıyla 2 Ağustos Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak Başakşehir - Club Brugge rövanş maçını, Romanya Futbol Federasyonundan Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılığını aynı ülkeden Vasile Florin Marinescu ve Ovidiu Artene'nin yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Iulian Calin olacak. Başakşehir - Club Brugge maçı A Spor'dan canlı yayınlanacak.

AVCI : İLK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 3-3 biten ilk maçın rövanşında karşılaşacakları Belçika'nın Club Brugge takımını elemelerinin Türk futbolu ve turuncu-lacivertli kulüp için öneminin farkında olduklarını söyledi.

Bu akşam oynanacak Başakşehir - Club Brugge maçına iyi hazırlandıklarını dile getiren Avcı, "Rakibin 24 yaş ortalamasında olmasını, bizden daha fazla hazırlık süreci geçirmelerini, bizden çok koşmalarını, maçın oyunda kalma süresini düşünerek planlı, moralli ve zihinsel olarak hazırlandık. Bunun karşılığını alıp, Şampiyonlar Ligi play-off turuna kalmak ve öncelikle Şampiyonlar Ligi, olmazsa UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmek hedefimiz."
ifadelerini kullandı.

BAŞAKŞEHİR İLKLER İÇİN SAHADA

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında yarın Belçika ekibi Club Brugge'ü konuk edecek Medipol Başakşehir, rakibini yenip turu geçerek kulüp tarihindeki ilkleri başarmayı hedefliyor.

Başakşehir, hem Avrupa kupalarındaki ilk galibiyetini almak hem Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez play-off turuna adını yazdırmak hem de Club Brugge'ü yenen ilk Türk takımı olmak istiyor.

Avrupa arenasında bugüne kadar 7 maç oynayan turuncu-lacivertlilerin galibiyeti bulunmuyor. Medipol Başakşehir, Club Brugge karşısında kazanarak, Avrupa kupalarındaki ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Başakşehir, söz konusu 7 müsabakada 4 mağlubiyet yaşarken, 3 kez de berabere kaldı.

TURU GEÇME İHTİMALLERİ

Medipol Başakşehir'in, sahasında alacağı her türlü galibiyet turu geçmesi için yeterli olacak. Medipol Başakşehir'e 0-0, 1-1 ve 2-2'lik beraberlikler de tur için yeterli olacak. İstanbul'daki maçta, 90 dakikanın 3-3 sona ermesi halinde ise uzatma bölümüne geçilecek. Uzatmalarda da eşitliğin bozulmaması durumunda, seri penaltı atışları play-off turuna yükselecek takımı belli edecek.

BAŞAKŞEHİR'İN CLUB BRUGGE MAÇI MUHTEMEL İLK 11'İ

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler