HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Binali Yıldırım'dan 'bozkurt işareti' açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım'ın dün AK Parti grup toplantısında yaptığı bozkurt işareti gündem yaratmıştı. Abdülkadir Selvi, Yıldırım'ın bu işareti neden yaptığını açıkladı.

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım dün parti grubunda bozkurt işareti yaptı, siyasi mesaj bombardımanının yaşandığı salı gününe damga vurdu.

Binali Yıldırım bozkurt işareti yapınca, kürsüden iner inmez gazeteciler neden bozkurt işareti yaptığını sordu.

'ENGELLİLER İÇİN YAPTIM'

Başbakan Yıldırım da “Engelliler için yaptım” dedi. Ardından 'Ne anlama geliyor?' sorusuna da “Evet anlamına geliyor. MHP’liler, ‘Bizden bahsedin’ dedi. Ben de işaret diliyle onlardan bahsettim” karşılığını verdi.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi o anları şu satırlarla köşesine taşıdı:

"MHP'LİLER DE BİZİM İŞARETİMİZİ YAPSIN"

“‘Bizim işareti yap’ dediler, ben de onların işaretini yaptım” derken keyifliydi. Biz sormadan MHP’lilere seslendi. “Onlar da bizim işaretimizi yapsınlar.”

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'BOZKURT İŞARETİ' YORUMU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yıldırım’ın ‘Bozkurt’ işareti yapmasıyla ilgili yorumu Bahçeli’ye bıraktı: “Ben değil de, onu Devlet bey değerlendirsin. Ne yaparlarsa yapsınlar ‘Hayır’ kazanacak. Türkiye Cumhuriyeti halkı bana göre ‘Hayır’ diyerek, Cumhuriyetin ikinci dönüm noktasına, böyle önemli bir değişime imza atacak.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler