FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Basın İlan Kurumu, Otomatik Katılımda Vakıf Emeklilik' i tercih etti

Basın İlan Kurumu (BİK), Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) Otomatik Katılım için iş ortağı olarak sektörün öncü şirketi Vakıf Emeklilik’ i tercih etti. Şirketin, Otomatik Katılım için gerekli kriterleri karşılayan çalışanları, 1 Ocak 2018’den itibaren Vakıf Emeklilik ile imzalanan sözleşme kapsamında sisteme dâhil edilecek.

Basın İlan Kurumu, Otomatik Katılımda Vakıf Emeklilik' i tercih etti

Basın İlan Kurumu (BİK) çalışanlarının Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren otomatik katılımını öngören protokol, Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca arasında imzalandı.

İmza töreninde, Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cem Elçin, Muhasebe Müdürü Furkan Demircioğlu ile Vakıf Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Adem Duman ve İstanbul Avrupa Bölge Müdürü Ahmet Evren Özcan da yer aldı.
Cevizlibağ’da bulunan Basın İlan Kurumu Genel Müdürlük binasında gerçekleşen imza töreni öncesinde konuşan Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı, Basın İlan Kurumu çalışanlarına hizmet vermekten duyacakları memnuniyeti dile getirdi. Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yakup Karaca ise kamu idarelerinde çalışanların 1 Nisan 2017’den itibaren Bireysel Emeklilik Sistemi’ne dâhil edilmeye başlandığını belirterek, Basın İlan Kurumu personelinin de yeni yılla birlikte sistemdeki yerini alacağını söyledi.

Devletin de çalışanlara yönelik bu noktada önemli bir desteğinin söz konusu olduğunu kaydeden Genel Müdür Karaca, Kurum çalışanlarının menfaatleri doğrultusunda Vakıf Emeklilik üzerinden BES çalışmasını yürütmeye karar verdiklerini ifade etti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler