HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Kutlu toplantıda belediyenin çalışmalarını anlattı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından haftalık olarak gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katılarak, Adıyaman Belediyesinin çalışmalarını anlattı.Adıyaman Belediyesi tarafından tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmaları partililerle paylaşıp görüş alışverişinde bulunmaya devam eden Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti merkez ilçe yönetimi, mahalle temsilcileri ve mahalle muhtarlarından sonra AK Parti il yöneticileriyle de bir araya geldi.AK Parti İl Başkanlığı tarafından haftalık düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katılan Başkan Kutlu, İl Başkanı Mehmet Erdoğan ile il yöneticilerine sunum eşliğinde çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Kutlu toplantıda belediyenin çalışmalarını anlattı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından haftalık olarak gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katılarak, Adıyaman Belediyesinin çalışmalarını anlattı.
Adıyaman Belediyesi tarafından tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmaları partililerle paylaşıp görüş alışverişinde bulunmaya devam eden Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti merkez ilçe yönetimi, mahalle temsilcileri ve mahalle muhtarlarından sonra AK Parti il yöneticileriyle de bir araya geldi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından haftalık düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katılan Başkan Kutlu, İl Başkanı Mehmet Erdoğan ile il yöneticilerine sunum eşliğinde çalışmalar hakkında bilgi verdi. Adıyaman için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Kutlu, hedeflerinin Adıyaman’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu dile getirerek, AK Parti döneminde ülke genelinde yükselen yaşam standartlarına Adıyaman’ın da ulaşabilmesi için çok nemli projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
Programa ev sahipliği yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise yapılan sunum sonunda Adıyaman Belediyesinin çalışmalarını takdir ettiklerini söyleyerek, gayretlerinden dolayı Başkan Kutlu’ya teşekkür etti.

Başkan Kutlu toplantıda belediyenin çalışmalarını anlattı

Başkan Kutlu toplantıda belediyenin çalışmalarını anlattı

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler