SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batman - Kasımpaşa maçında skandal olay! Hakem maçı tatil etti

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Batman Petrolspor ile Kasımpaşa'yı karşı karşıya getiren maçta Kasımpaşalı Koita'nın yüzüne su şişesi atıldı. Oyuncu uzun süre yerden kalkamadı. Hakem Özgür Yankaya ve yardımcıları müsabakayı tatil etti. Koita ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turundaki Batman Petrolspor-Kasımpaşa mücadelesi, tribünden konuk takım futbolcusu Fode Koita'ya yabancı madde atılması nedeniyle tatil edildi.

Batman Yeni Şehir Stadı'nda Kasımpaşa'nın 3-2 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın 90+1. dakikasında tribünden atılan dolu plastik su şişesi Koita'nın yüzüne isabet etti.

Yüzünü tutarak bir anda yerde kalan Koita'nın yanına takım arkadaşları ve ev sahibi ekibin futbolcuları geldi. Sahada Koita'nın bulunduğu bölgeye ambulans da çağrıldı. Yapılan kontrollerden sonra Koita ambulansa binmeden soyunma odasına doğru yürüdü. Kasımpaşalı futbolcu kendisini kötü hissedince yeniden sahaya gelen ambulansla hastaneye götürüldü.

ŞİŞEYİ ATAN 12 YAŞINDA BİR ÇOCUK
Koita ambulansla hastaneye kaldırıldı. Koita'nın bilincinin açıldığı, elmacık kemiğinde ise kırık oluştuğu belirtildi. Su şişesini atan taraftarın 12 yaşındaki bir çocuk olduğu öğrenildi. Taraftar, polis tarafından gözaltına alındı.

Yaşanan olayın ardından karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya, yardımcılarıyla beraber soyunma odasına gitti ve bir süre sonra maçı tatil etti.

KASIMPAŞA'DAN AÇIKLAMA
Habertürk'e konuşan Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin, "Kendini bilmez bir çocuk, büyük bir pet şişeyle maçı katletti. Koita’nın çenesi kapandı, konuşamadı bir süre. Sonra tam kendine geldi derken, soyunma odasına girişte tekrar yere düştü. Biz de oynatamayacağımıza karar verdik" ifadelerini kullandı.

batman-petrolspor-kasimpasa-maci-tatil-edildi-fotograflar-_4760_dhaphoto3

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler