MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Altuğ: Belki de hayatımın en büyük hatasıdır

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, çocukları Kuzey ve Uzay'ın annesi Çağla Şıkel ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altuğ ayrıca hayattaki en büyük hatasının ne olduğunu da açıkladı.

Emre Altuğ, 7 yıl evli kaldığı manken Çağla Şıkel'den 2015'te boşandı. Posta Gazetesi'ne röportaj veren ünlü popçu, "Çağla Hanım ile dostluğunuz devam ediyor. Başınız sıkıştığında birbirinize danışır mısınız?" sorusunu cevapladı.

'ÇAĞLA İLE MECBURİYETTEN GÖRÜŞÜYORUZ'

48 yaşındaki Altuğ, eski eşi ile arsındaki ilişki hakkında, "Geçen gün 4 şarkı attım Çağla'ya, 'Dinle bakalım hangisiyle çıkılır' diye. Bunu söyleyince yanlış anlaşılabilir ama biz Çağla ile mecburiyetten görüşüyoruz. Çocuklar olmasaydı bu kadar iç içe olmazdık" ifadelerini kullandı.

'EN BÜYÜK HATAM TİCARETE GİRMEK'

Altuğ ayrıca hayattaki en büyük hatasının ne olduğunu ada açıkladı. Altuğ, "Ticarete girmek hayatımın belki de en büyük hatasıdır. Ticaret benden hep para götürdü. Bir otelimin olması lise yıllarımın hayalidir. Ağabeyim Ahmet Altuğ ABD’deki işini bırakınca işi yürüteceğini düşündüm. adamın hayatını da perişan ettim." dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler