SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Monaco maç saatine dikkat!

Beşiktaş - Monaco maçı ile Şampiyonlar Ligi G grubunda 4. hafta maçına çıkacak olan siyah-beyazlılar, 4. maçtan da galip gelerek bir üst tura çıkmayı garantilemek istiyor. Süper Lig'de haftayı galibiyetle kapatan Beşiktaş, Monaco'yu İstanbul'dan puansız göndererek grupta yerini garantilemek amaçlıyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde grupta 3'te 3 yapan ilk Türk takımı. Peki Beşiktaş - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz olacak mı?

Beşiktaş - Monaco maçı günü, saati ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi G grubunda 4. maçına çıkacak olan temsilcimiz Beşiktaş, Monaco'yu ağırlıyor. Süper Lig'de Aksisar deplasmanında galip gelerek moral bulan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde grupta 9 puanla ilk sırada yer alıyor. Beşiktaş, Monaco maçını kazandığı taktirde büyük ölçüde bir üst turu garantilemiş olacak. Peki Beşiktaş - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi olacak?

BEŞİKTAŞ - MONACO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi'nde tek temsilcimiz Beşiktaş Monaco'yu konuk ediyor. Gruptaki ilk maçında Porto'yu deplasmanda 3-1 yenen Beşiktaş, ikinci maçında Leipzig ile İstanbul'da karşılaştı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı. Gruptaki 3. maçında Monaco ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, bu maçtan da 2-1 üstün ayrılarak ilk 3 maçını kazanmış oldu ve puanını 9'a çıkardı. Beşiktaş, gruptaki 4. maçını bu hafta Monaco ile yapacak. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maçında 1 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Vodafone Park’da Fransız temsilcisi As Monaco ile karşılaşacaktır. Beşiktaş - Monaco maçı Tivibu Spor 2 kanalından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ 4 MAÇ SONRA GALİP GELDİ!

Çarşamba günü Monaco ile Şampiyonlar Ligi 4. haftasında İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta galip gelemeyen Beşiktaş, bu hafta Alanyaspor deplasmanında 2-1 galip gelerek Monaco maçı öncesi moral buldu. Beşiktaş'ta ayrıca geldiği günden beri eleştirilen Negredo, ligdeki ilk golünü atması, teknik heyeti sevindirdi.

MONACO BU HAFTA GALİP!

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin 11. haftasında oynanan maçta Monaco, deplasmanda Bordeaux'yu 2-0 mağlup etti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1 Kasım Çarşamba günü Beşiktaş ile karşılaşacak Monaco, ligde üç haftadır kazanamayan Bordeaux'ya konuk oldu.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin 57. dakikasında Keita Balde ile öne geçen Monaco, sekiz dakika sonra Thomas Lemar ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda skoru koruyan konuk ekip, üç puana iki golle uzandı.

Bu galibiyetle puanını 25'e yükselten Monaco ikinci sırada yer alırken, bu sezon sahasında ilk mağlubiyetini yaşayan Bordeaux 16 puanla dokuzuncu sıraya geriledi.

BEŞİKTAŞ - MONACO MAÇI BİLET FİYATLARI

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maçında 1 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Vodafone Park’da Fransız temsilcisi As Monaco ile karşılaşacaktır. Beşiktaş - Monaco maçı bilet satışları öncelikli olarak Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda geçerli kombine sahipleri için satışa sunulacaktır. Önemli maçın bilet fiyatları şu şekildedir;

Beşiktaş - Monaco Maçı Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 350TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 300TL
Kategori 6 : 275TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler