SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Ryan Babel'in Fulham'a transfer olduğunu açıkladı

Son dakika haberine göre; Beşiktaş, Hollandalı futbolcu Ryan Babel'in bonservisi ile birlikte İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'a transfer olduğunu açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, Hollandalı futbolcu Ryan Babel'in bonservisi ile birlikte İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'a transfer olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada Babel'e hizmetleri için teşekkür edildi.

12 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Fulham Kulübü de bonservisiyle transfer edilen 32 yaşındaki Babel ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. Babel'in yeni takımında 12 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

BABEL: SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
Transfer açıklamasında görüşlerine yer verilen Babel, Fulham'a imza atmaktan dolayı heyecan duyduğunu belirterek, "Fulham'ın ligde kalacağına inanıyorum. Burada olmamın sebebi de takıma yardım ederek bunu başarmak. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

BABEL'DEN VEDA MESAJI: YOLLARIMIZIN TEKRARDAN KESİŞECEĞİ GÜNÜ BEKLEYECEĞİM
Beşiktaş'tan İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham'a transfer olan Ryan Babel, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla siyah-beyazlı taraftarlara veda etti ve şu ifadeleri kullandı;

"Benim en büyük dileğim dolu bir Vodafone Park’ta elimde mikrofon ile Besiktas‘taki herkese teşekkürlerimi sunmak ve minnetimi göstermekti. Bu iki buçuk senede harika insanlarla tanıştım, ve harika taraftarlarımızın önünde oynayabildiğim için gururluyum. Yollarımızın bir gün tekrardan kesişeceğine ve o günü bekleyeceğime söz veriyorum. Kulubü takip etmeye devam edeceğim ve tekrardan başarılı olacağınıza eminim."

Hollandalı oyuncu paylaşımında bir de videoya yer verdi. Kalben'in Sonsuza Kadar albümündeki Ateş Böcekleri şarkısının fon olarak kullanıldığı klipte, Ryan Babel'in Beşiktaş günlerindeki görüntülere yer verildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler