SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan son dakika Quaresma açıklaması

Beşiktaş Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, "Ricardo Quaresma'nın sosyal medya hesaplarından ayrılacağını ima ettiği söyleniyor. Herkes söylüyor; ama bize gelip ben gitmek istiyorum' demedi" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma’nın takımdan ayrılmak istediğini yönetime ilettiği iddia edilmişti. Bu flaş iddia ile ilgili olarak Beşiktaş’tan resmi bir açıklama geldi. Beşiktaş Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Quaresma ve transfer konusuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"QUARESMA'NIN AYRILMA TALEBİ OLMADI"
Kavalcı, yıldız oyuncunun kendilerine gideceği yönünde bir bildirimde bulunmadığını söyledi. Kavalcı’nın Quaresma ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

Ricardo Quaresma'nın sosyal medya hesaplarından ayrılacağını imâ ettiği söyleniyor. Herkes söylüyor; ama Quaresma'nın bana müracaatı olmadı. Bize 'ben gitmek istiyorum' demedi. Ne Şenol Hoca’ya ne Ali Naibi'ye gelip böyle bir şey söyledi. Bize gelip ben gitmek istiyorum' demedi.

"SAĞ BEK VE BABEL'İN YERİNE OYUNCU ARAYIŞIMIZ YOK"
Kavalcı,” Şenol Hoca bize giden olursa gidenin yerine bir futbolcu alırsınız' dedi. Bu dönem için sağ bek arayışımız yok. Gelecek sezon için her mevkiiye bakıyoruz. Babel'in yerine bir başka futbolcu alınmayacak. Şenol Hoca Mustafa Pektemek, Lens, Güven, Quaresma var diyor. Babel'in yerine bir oyuncu talep etmedi" ifadelerini kullandı.

"AKHİSAR MAÇI İÇİN BİR KARAR ALMADIK"
Akhisar Belediyespor'un kadroya 13 yabancı futbolcu almasıyla ilgili TFF'ye hükmen galibiyet başvurusu yapıp yapmayacakları konusunda ise Kavalcı, ''Yönetim olarak konuyu görüşmedik. Başkan özel işleri için ABD'de... Dolayısıyla bu konuda almış olduğumuz bir karar yok'' dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler