MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz'dan Hadise'ye sitem: Aynı parayı mı alıyoruz?

O Ses Türkiye'de gün içinde ilk kez bir yarışmacıya dönen Hadise'ye seyircilerden eleştiri geldi. Beyazıt Öztürk ise bu durumu tatlı bir dille eleştirdi! Beyaz'ın sözleri seyircileri güldürdü.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin dün akşamki bölümüne Beyazıt Öztürk'ün esprileri damga vurdu. O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde gün içinde ilk kez bir yarışmacıya dönen Hadise'ye seyircilerden eleştiri geldi.

Beyazıt Öztürk durumla ilgili espriyi patlattı.

"BUGÜN İLK KEZ DÖNDÜM"

O Ses Türkiye'de dün akşam yayınlanan bölümünde bir yarışmacı 'Dostum Dostum' şarkısını seslendirdi. Şarkı boyunca kimsenin dönmediği yarışmacıya son saniyelerde dört jüri üyesi birden döndü.

seyircilerden-hadise-sikayeti-beyaz-espriyi-11450234_o

Hadise'nin yarışmacıya "Bugün ilk kez size döndüm" dediğini duyan Beyazıt Öztürk espriyi patlattı. Hadise'nin bütün gün sadece bir yarışmacıya dönmesi de stüdyodaki seyircilerden de tepki çekti.

Hadise'nin yarışma boyunca ilk kez döndüğünü duyan jüri üyesi Beyazıt Öztürk, Acuna dönerek "Biz aynı parayı mı alıyoruz" dedi. Beyaz'ın yaptığı espri baştan Acun olmak üzere tüm seyircileri kırdı geçirdi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler