KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bir hafta boyunca 3 litre su içti sonucu karşısında şaşkına döndü

    Supermodel Elle MacPherson sağlıklı ve genç kalmak için günde üç litre su içtiğini, Beyonce ise 3 litreden daha fazlasını içtiğini iddia ediyor. Kendini 'kahve canavarı' olarak tanımlayan blogger Sophie Swietochowski de, sağlığını iyileştirip iyileştirmediğini görmek için bir hafta boyunca 3 litre su içti. Sophie, deney sonrası oldukça şaşkınlık veren sonuçlarla karşılaştı.

    Deneye başlamadan önce fotoğrafını çeken Sophie, bir hafta sonunda 'yeni görüntüsüyle şaşkına döndüğünü' söylüyor. Güne kahve içerek başladığını, öğleden sonra su şişesinden büyük bir yudumun susuzluğunu giderdiğini söyleyen Sophie, günde iki litre su miktarına asla ulaşamadığını ifade ediyordu. Ancak Sophie, yetersiz su alımını yenmeye karar verdi.

    Araştırmalar, vücut fonksiyonlarını korumanın yanı sıra bol su içmenin başağrısı, hazımsızlık, yorgunluk ve stres gibi pek çok sağlık sorununun çözülmesine yardımcı olabileceğini, ayrıca cildimizin fiziksel görünümünü iyileştirerek kilo vermeye yardımcı olabileceğini göstermektedir. Görünüşe göre neredeyse her sağlık sorunu ya da cilt ile ilgili probleme biraz su yardımcı olabilir.

    Bu kış her yerde göreceğimiz kaban modelleri


    Yerel Seçim 2024

    Bir hafta boyunca 3 litre su içti, bakın nasıl değişti?

    En Çok Aranan Haberler