YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bir Hafta Boyunca Sadece Afrodizyak Gıdalarla Beslenmek Cinsel Enerjinizi Arttırır Mı?

    Natalie Wall halk arasında şöhreti dilen dile dolaşan afrodizyak gıdaların etkisini bizzat test etmek istedi ve 1 hafta boyunca sadece bu gıdalardan oluşan bir diyete başladı. Natalie’nin değişimine gün gün tanık oluyoruz.

    Pazartesi

    Kahvaltı: Siyah çikolata, nar suyu, karpuz

    Natalie pazartesi gününe hafif ancak besleyici bir kahvaltıyla başlıyor. Mutluluk veren hormonların salgılanmasını arttırmak için siyah çikolata; kan akışını hızlandırmak için karpuz; son olarak, cinsellik hormonlarının salgılanmasını hızlandırmak için nar suyu tercih ediyor. Natalie bu menüyü doyurucu olduğu için değil, sanıldığı gibi cinsel gücü arttırsın diye seçiyor.

    Öğle yemeği: Salmon cakes ve avokado

    Sabah güçlü afrodizyaklarla kahvaltı yapmasına rağmen Natalie halen normal hissettiğini söylüyor. Meraklı gazetecimiz, cinsel organlarına daha fazla oksijen taşıması için somon, prolaktin hormonunun salgılanmasını hızlandırmak için avokado seçiyor. Ancak halk arasında adı çıkmış bu gıdalar öğle yemeğinde de beklenen etkiyi yaratmıyor. Her zamankinden daha az yiyen Natalie gün içinde afrodizyak olarak bilinen diğer atıştırmalıklara sarılıyor ancak sonuç yine hüsran.

    Akşam yemeği: Karartılmış somon, kuşkonmaz otu, sarımsak ve sarı biber

    Natalie, akşam yemeğinde de somonu tercih ediyor. Somonun yanı sıra, A, C ve B vitaminleri yönünden zengin gıdalar da masadaki yerlerini alıyor. Natalie, bol vitamin içeriğinin insanı iyi hissettireceğini, iyi hisseden insanın da cinsel olarak daha istekli olacağı varsayımından yola çıkıyor ancak bu öğünde de istediği enerjiyi bulamıyor. Tabii kendisi bunda yemeklerden ziyade, geçirdiği yoğun hafta sonunun etkili olduğunu düşünüyor.

    Salı

    Kahvaltı: Siyah çikolata, bir muz, nar suyu

    Salı günü kahvaltısına muzu ekleyen Natalie potasyum bakımından zengin bu meyvenin kendisine enerji vereceğini umuyor ancak umduğunu bulamıyor. Öğlen yemeği zamanı geldiğinde Natalie hala yorgun hissediyor ve üstelik kilo vermeye başlıyor.

    Öğle yemeği: Dünden kalan solmon cakes ve kuşkonmaz otu

    Afrodizyaklarla yüklü diyetine devam eden Natalie ani bir kararla işlenmiş gıdaları tüketmeyi bırakıyor. Bilindiği gibi, işlenmiş gıdaların cinsel gücü azalttığı söyleniyor. Ancak işlenmiş gıdaları bırakmak da Natalie’nin performansını yükseltmeye yetmiyor.

    Akşam yemeği: Tofu salatası, roka ve biber

    Natalie akşam yemeğindeki salatasına kadınlardaki cinsel gücü arttırdığı söylenen soya sosundan eklese de hala farklı hissetmiyor. Cinsel performansı artmadığı gibi, bu yeni yeme düzeni yüzünden daha yorgun hissediyor.

    Çarşamba

    Kahvaltı: Nar suyu, muz ve bol bol kahve

    Natalie’nın bakmak zorunda olduğu çocuklar gribe yakalanınca fazladan enerjiye ihtiyacı olduğuna karar verip, yükleniyor kahveye. Normalde kahveyle hiç arası olmadığını belirten Natalie bir uyarıcı olan kahvenin en doğal afrodizyaklardan birisi olduğunu söyleyip işe yaramasını umuyor.

    Öğle yemeği: Havuç, brokoli, muz, sarımsak, bal

    Ne kahveden, ne de somondan umduğu yararı bulabilen Natalie turpgillere yöneliyor. Hala cinsel gücünde bir artış meydana gelmemesine rağmen ummaktan vazgeçmiyor.

    Akşam yemeği: Bir sürü ceviz, brokoli, buharda haşlanmış dolmalık biber

    Hafta sonundan kalma yorgunluğu bir türlü üzerinden atamayan Natalie kilo vermeye devam ediyor. Ancak yeni beslenme düzeni yüzünden daha da aksi hisseden genç kadın hiç havasında değil. Yani biz başı ağrıyormuş diyelim siz anlayın.

    Perşembe

    Kahvaltı: Nar suyu, muz, bal ve siyah çikolata

    Natalie nihayet bu sabah cinsel açıdan uyarılmış olarak uyanıyor. Buraya kadar olanı süreci göz önünde bulundurunca vücudumuzun afrodizyak gıdalara tepki verme süresinin sanıldığından daha uzun olabileceğini düşünüyor. Sanırım haksız da değil.

    Öğle yemeği: Bir kase fasulye, biber, siyah çikolata

    Natalie fasulyenin gücüne fazla güveniyor. İyi bir cinsel performans için bu sihirli bitkiye olan güveninin boşa çıkmayacağını umuyor ama istediği sonucu henüz elde edemedi.

    Akşam yemeği: Daha fazla fasulye, biber, siyah çikolata

    Akşam yemeğinde de fasulyeden vazgeçmeyen Natalie gözünü ilerleyen saatlerde yiyeceği çam fıstıklarına dikiyor. Çam fıstığının testesteron arttırıcı özelliğinden sonuna kadar faydalanmaya kararlı.

    Cuma

    Kahvaltı: Bal ve muz

    Natalie sonuç almak için antik zamanlardan beri afrodizyak olarak kullanılan bala daha çok yükleniyor. Ancak olmuyor… Başladığı günden beri sadece bir sabah cinsel olarak uyarılmış olan Natalie sonuçtan hiç memnun değil.

    Öğle yemeği: Biber, siyah çikolata, muz ve kahve

    Kahveyi afrodizyak etkisi için kullanmayı planlayan Natalie idrar söktürücü özelliğiyle tanışıyor. E, bu da bir yarardır sonuçta.

    Akşam yemeği: Bol bol istiridye, 2 bardak şarap, Brüksel lahanası

    Akşam yemeğinde bilinen en eski afrodizyaklardan birisi olan istiridyeye yumulan Natalie bu keyfine bir de sevgilisiyle takılmayı ekliyor. Ancak bütün çabalara rağmen ne Natalie, ne de sevgilisi havasında. Bu noktada afrodizyak diyeti neredeyse çuvallamak üzere.

    Cumartesi

    Kahvaltı: Sadece bir muz

    Cuma gecesini arkadaşlarıyla eğlenerek geçiren Natalie koltukta uyuyup kaldığı için cumartesi sabahı kendine gelmesi epey zaman alıyor. Eğlencenin dozunu fazla kaçırınca afrodizyak diyeti de kendine gelmesine yardımcı olmuyor.

    Öğle yemeği: Brokoli, acı biber, soya proteini

    Yüksek proteinli öğle yemeği bile Natalie’nin enerjisini geri getiremiyor. Büyük umutlarla başlanan afrodizyak diyeti maalesef çaresizce çırpınıyor.

    Akşam yemeği: Daha fazla soya proteini ve muz

    Akşama doğru keyfine yerine gelen Natalie afrodizyak diyetinin etkisinden midir bilinmez ama nihayet erkek arkadaşıyla keyifli zamanlar geçiriyor!

    Pazar

    Kahvaltı: Muz ve su… Ama çok fazla su!

    Cumartesi gecesini sevgilisiyle birlikte geçiren Natalie bir kez daha eğlencenin dozunu kaçırdığı için pazar sabahı hiç de kahvaltı havasında değil.

    Öğle yemeği: Soya proteini

    Dün geceki eğlencenin acılarını çeken midesini rahatlatmak için soya proteinine yöneliyor. Afrodizyak diyeti Natalie için bitmek üzere!

    Akşam yemeği: Soya proteini ve dolmalık biber

    Afrodizyak diyetinin son öğününde Natalie yine protein ağırlıklı beslenmeyi tercih ediyor ve 1 hafta süren zorlu deneyini tamamlıyor.

    Sonuç

    1 hafta boyunca canını dişine takarak afrodizyakların etkisini anlamamıza yardım eden Natalie, bu süreç içerisinde enerjik hissetmenin aksine yorgun, bitkin ve bıkkın olduğunu belirtiyor. Genç kadına göre, yeme düzenini bir anda değiştirmek insanı gerçekten mutsuz ediyor. Natalie, afrodizyak gıdaların etkisinin tam anlamıyla plasebo olduğunu, yani psikolojik telkinler sonucu bu etkinin ortaya çıktığı fikrini benimsiyor. Ancak biz yine de mutfağımızdaki afrodizyaklara güveniyoruz.

    Kaynak

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler