YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bir kalp cerrahının ev yapımı yaşam iksiri tarifi

    Yüksek tansiyon problemi için kalp cerrahından doğal bir reçete.

    Yüksek tansiyon arteriyel kan damarlarına uygulanan yüksek basınç nedeniyle oluşan tıbbi bir durumdur. Herhangi bir belirti ve bulgu göstermez, ancak farkedilmez ve tedavi edilmezse kardiyovasküler sorunlarla sonuçlanabilir. Böbrek hastalığı, kalp krizi ve hatta görme yetersizliği olası problemlerdir. Hipertansiyon, sağlığınız üzerinde ölümcül sonuçlar doğurabilir ve bu da bir noktada neden acil bir şekilde çözülmesi gerektiğini açıklar.

    Hipertansiyon için alışılmış tedavi, reçeteli ilaçlarla birlikte yaşamın ve beslenme değişikliklerinin iyileştirilmiş bir şekilde düzenlenmesidir. Bununla birlikte bu tür ilaçların yan etkileri olabilir ve iyiye kıyasla çok daha fazla zarara neden olabilir. Refahınızı korumak ve kan basıncınızı düşürmek için, kalbinizi koruyacak basit bir çaremiz var. Kardiyovasküler sisteminiz de çok kolay ve etkili bir şekilde sınırlı bir süre içinde temizlenecektir. İşte yapmanız gereken:

    Malzemeler

    4 adet limon

    4 cm zencefil kökü

    4 diş sarımsak

    2i litre su

    Hazırlanışı

    Zencefil, sarımsak ve limonları iyice yıkayın, hepsini parçalamadan önce soyun. Onları bir yemek kaşığı su ile blenderda karıştırın. İyice karıştığına emin olunca bir tencereye alın. İki litre suyu yavaş yavaş ekleyin. Buhar çıkana kadar kaynatın. Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Cam şişelere bölüştürüp, buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.

    Sabahları aç karnına 2 yemek kaşığı ve uyumadan iki saat önce 2 yemek kaşığı olmak üzere günde 4 yemek kaşığı tüketin. Kardiyo sağlığınızı kontrol altında tutmak için arterlerinizi kesinlikle temizleyecektir. Buna ek olarak tansiyonunuzu da belli bir seviyede tutmak için muhteşem bir ilaçtır.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler